E-BIKES FOR
THE NEW GENERATION

ONTDEK EEN NIEUWE GENERATIE VAN FIETSEN.

discover brooklyn

No sweat
So electric
Go outside

Bij WATT Fietsen zijn we ervan overtuigd dat de dagelijkse fietsrit makkelijker kan. En met onze stoere urban e-bike is dat minstens zo leuk. Hip, elektrisch en perfect voor in de stad.

Door de volledig geïntegreerde accu en motor ziet onze stoere e-bike eruit zoals een gewone fiets. De aandrijving geeft direct ondersteuning tot 25 kilometer per uur.

Gemiddeld fietsen we 2,8 kilometer per dag. Maar ook als je het tienvoudige rijdt, kom je prima weg met een actieradius van 30 tot 60 kilometer. Even naar de bakker, je werk of naar school is een peulenschilletje met de WATT Fiets.

VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE ACCU

De accu en motor van onze urban e-bike zijn volledig geïntegreerd en weggewerkt in het frame. De e-bike ziet er hierdoor uit als een ‘gewone’ fiets. De aandrijving komt van een elektromotor (36V 250W) in het achterwiel. Deze biedt directe ondersteuning.

TOT 25 KM PER UUR ONDERSTEUNING

Op het stuur van de fiets zit een display waarmee je de motor aanstuurt. Je kunt vijf niveaus instellen, oplopend van 18 tot 25 kilometer per uur ondersteuning. Hoe meer je zelf trapt, hoe minder vermogen je van de accu verbruikt.

30 TOT 60 KILOMETER ACTIERADIUS

Op een volle accu kun je 30 tot 60 kilometer fietsen. Dit is afhankelijk van snelheid, gekozen ondersteuningsniveau, wegoppervlak, gewicht en weersomstandigheden.

BROOKLYN

Deze ultieme URBAN e-Bike is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om mee te rijden. Sportief en snel door de elektrische aandrijving vanuit de achteras met een vermogen van 250 WATT.

Via een snelheidssensor ervaar je directe ondersteuning die snel opbouwt naar 25 kilometer per uur. Met een actieradius tussen de 40 en 70 kilometer brengt je dat overal in de stad in een mum van tijd.

DISCOVER

FIXIE

De nieuwe generatie elektrische fietsen onderscheid je niet meer van gewone fietsen. Zowel de motor als de batterij zijn volledig geïntegreerd.

Wat overblijft is een stijlvolle single speed e-bike waarmee je snel en relaxed kunt cruisen door de stad. Ervaar de snelheid en het ultieme gevoel van deze elektrische single speed die wij de naam ELECTRIC FIXIE hebben gegeven.

ELECTRIC MALE

De ELECTRIC MALE is de ideale elektrische stadsfiets voor de moderne man. Van buiten een mooie herenfiets met een vintage look & feel.

Van binnen een hedendaagse e-bike met een 250 watt elektrische motor en volledig geïntegreerde accu. Het beste van twee werelden gecombineerd tot een hippe elektrische fiets voor de jonge generatie.

ELECTRIC FEMALE

Ervaar de snelheid en het ultieme gevoel van deze elektrische dames fiets. De WATT ELECTRIC FEMALE is een volwaardige elektrische fiets met het uiterlijk van een normale fiets. Speciaal ontworpen voor het stadsverkeer.

De batterij is geïntegreerd in de onderbuis waardoor er een ideale gewichtsverdeling van de fiets ontstaat. Daardoor voelt het fietsen natuurlijk en vertrouwd aan.

News
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »