Door Frans Nomden
1 Maart 2023

Aandelenemissie WATT e-bikes via Seedrs.com

Aandelenemissie WATT e-bikes via Seedrs.com

  Wordt mede-eigenaar van WATT

  Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom auto's alle ruimte in jou stad opslokken? Terwijl je als fietser en voetganger toch echt in de meerderheid bent. Wellicht zijn we met z'n allen een beetje doorgeschoten met de heilige koe. Bij WATT denken we dat we aan de vooravond staand van een transitie naar minder auto's en meer e-mobility. Europese overheden zetten hier volop in en steden zijn in een rap tempo aan het veranderen. Samen op weg naar een schone en leefbaar wereld. 

  Europees opschalen

  WATT draagt haar steentje bij met stijlvolle elektrische stadsfietsen voor iedereen. Om impact te kunnen maken wil WATT opschalen in Europa. En dat doen we samen de met lokale e-bikes winkels. Zij kennen de markt en hebben alles in huis om klanten te helpen met het onderhoud. De komende 3 jaar wil wat verviervoudigen in het aantal resellers en service punten. Een mooie en realistische ambitie, maar waar wel extra funding voor nodig is. 

  Aandelen emissie via Seedrs.com

  Door middel van deze financieringsronde wilt WATT €1.000.000 ophalen om zo deze ‘booming’-markt verder te betreden. WATT is klaar om internationaal op te schalen. Het opgehaalde kapitaal is nodig om de uitrol in de EU naar 800 resellers te versnellen, om de organisatie te versterken en om marketing, productontwikkeling en customer service verder te verbeteren,

  Spreekt jou onze plannen aan? Wordt dan mede-eigenaar van WATT. Via het Seedrs platform start WATT in April een aandelen emissie. Je kunt nu al vast voorinschrijven via www.wattfietsen.nl/funding. Je reserveert dan jouw aandeel en geeft jou het recht om als eerste jouw aandeel op Seedrs in April te verzilveren.

  We zien je graag tegemoet als mede eigenaar. 

   

   

   

  Reacties
  Wees de eerste om te reageren...
  Laat een reactie achter
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »