WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  Frans Nomden - 31 March 2021

  WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

  Het AD kopt: Lijkt zo gewoon, toch een pareltje. Wij zijn trots dat het testpanel de BOSTON waardeert met een dikke 8.

  WATT BOSTON BESTE KOOP 2021
  News

  Zoals ieder jaar heeft fietstest.nl ook dit voorjaar weer een serie e-bikes laten testen door lezers van het Algemeen Dagblad en regionale dagbladen. De populariteit van e-bikes blijft stijgen, dus er zijn flink wat merken en modellen om uit te kiezen. WATT Mobility was dit jaar voor het eerst een van de deelnemende merken en viel direct in de prijzen. 

   

  Beste Koop met een dikke voldoende

  Binnen dit enorme aanbod van e-bikes is de WATT BOSTON uitgeroepen tot Beste Koop in de categorie elektrische stadsfietsen van € 1.500,- tot € 2.500,-. Iets waar wij bij WATT Mobility natuurlijk apetrots op zijn.

  Als eindcijfer is de WATT BOSTON door de ADR lezers beoordeeld met een 8.0. Slechts twee tiende lager dan de Best Geteste fiets in dezelfde categorie. Een geweldig cijfer! Een bevestiging dat we waarmaken waar we voor staan: betaalbare designfietsen van hoge kwaliteit.

  Wil je exact weten wat de testers van de WATT BOSTON vonden? Op fietstest.nl kun je de commentaren, waarderingen en cijfers van alle testers inzien. 

   

  Hoe werkt de test?

  Ieder jaar kunnen vrijwilligers uit het hele land zich aanmelden. Sommigen doen mee uit nieuwsgierigheid en liefhebberij, anderen omdat ze zelf een e-bike aan willen schaffen en de verschillende modellen willen vergelijken.

  Fietstest.nl liet de testers na elke proefrit een serie vragen doorlopen en waarderingen uitdelen op uiteenlopende onderdelen. Een notaris controleert de procedure en legt op grond van de resultaten in een akte de uitslagen vast. Deze is uitsluitend en alleen gebaseerd op de input van deelnemers.

  Alle deelnemende fietsen zijn ingedeeld in zes categorieën. In elke categorie worden er 2 labels uitgereikt. De fiets met de hoogste eindscore ontvangt het label Best Getest en de fiets met de beste 'prijs/kwaliteit verhouding verdient het label Beste Koop. 

  Ben je benieuwd welke merken en modellen wij achter ons hebben gelaten? Lees dan de gehele fietstest in het AD of een van de regionale dagbladen.

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Hövding airbag voor fietsers

   25 May 2021Hövding airbag voor fietsers

   Hövding airbag voor fietsers ’Beste uit de test’. De Zweedse innovatie Hövding komt als ’Beste uit de test’ bij de fietshelmen die de Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop aanbeveelt.

  • WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

   19 May 2021WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

   Het AD kopt: "Waanzinnig, die ga ik kopen". Lezers van het AD geven de WATT BROOKLYN een 8.2.

  • WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

   31 March 2021WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

   Het AD kopt: Lijkt zo gewoon, toch een pareltje. Wij zijn trots dat het testpanel de BOSTON waardeert met een dikke 8.

  • ANWB E-bike vergelijker

   17 February 2021ANWB E-bike vergelijker

   WATT fietsen worden positief beoordeeld door ANWB Experts.

  • De mooiste WATT-routes in het oosten van Nederland!

   26 November 2020De mooiste WATT-routes in het oosten van Nederland!

   De herfstblaadjes liggen ondertussen al grotendeels op de grond, wat het aanzicht van deze tijd natuurlijk prachtig maakt! Het herfstzonnetje heeft zich al een aantal keer laten zien en daarvan gebruik maken, doen we bij WATT natuurlijk op de e-bike. Van een fietstocht op de e-bike kan je namelijk extra genieten - door razendsnel naar de prachtige plekken van Nederland te fietsen.

  • De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   11 November 2020De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   De herfst is in volle gang en hoewel het misschien wat kouder is, is de natuur nu wel op haar best: van de prachtige verkleurde bladeren tot het herfstzonnetje - juist dit is hét moment om nog even naar buiten te trekken voordat de winter begint. En genieten van het najaar, dat doe je natuurlijk op een WATT e-bike. Dus, spring op je (nieuwe) elektrische fiets van WATT en maak een fietsritje in de natuur, waar je met 25 km per uur net wat meer ziet in een kortere tijd.

  • Rotsvast geloof in WATT

   03 November 2020Rotsvast geloof in WATT

   Grote kans dat je binnenkort de WATT Rotsvast fiets voorbij ziet rijden. Fietsen deden ze natuurlijk al maar nu dat ook elektrisch kan gebeurt dat steeds vaker. Ook bij bezichtigingen in randgemeenten pakken ze nu vaker de Rotsvast fiets dan de Rotsvast auto. Lekker buiten, en toch representatief voor de dag komen zonder zweet op hun voorhoofd.

  • Win een WATT bij SJEES

   01 October 2020Win een WATT bij SJEES

   Het Brabantse SJEES Magazine geeft een WATT MONTREAL weg onder haar trouwe lezers.

  • De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   28 September 2020De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   Dat er meer fietsen dan mensen in Nederland zijn, is ondertussen een welbekend feitje en hoewel we nog altijd gek zijn op onze oude stadsfiets, is de overstap naar een toffe e-bike steeds aantrekkelijker. Niet alleen is de algemene verkoop van e-bikes de afgelopen maanden enorm toegenomen, ook blijkt dat één op de drie jongeren ondertussen ook de overstap heeft gemaakt naar de e-bike. Maar wat zijn nu precies die voordelen van zo’n e-bike? En mocht je nog twijfelen; na het lezen van deze voordelen waarschijnlijk niet meer ;-)

  • WATT in Londen

   14 September 2020WATT in Londen

   Ondanks de Brexit maakt WATT Mobility de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »