Door Frans Nomden
31 Maart 2021

WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

    Zoals ieder jaar heeft fietstest.nl ook dit voorjaar weer een serie e-bikes laten testen door lezers van het Algemeen Dagblad en regionale dagbladen. De populariteit van e-bikes blijft stijgen, dus er zijn flink wat merken en modellen om uit te kiezen. WATT Mobility was dit jaar voor het eerst een van de deelnemende merken en viel direct in de prijzen. 

     

    Beste Koop met een dikke voldoende

    Binnen dit enorme aanbod van e-bikes is de WATT BOSTON uitgeroepen tot Beste Koop in de categorie elektrische stadsfietsen van € 1.500,- tot € 2.500,-. Iets waar wij bij WATT Mobility natuurlijk apetrots op zijn.

    Als eindcijfer is de WATT BOSTON door de ADR lezers beoordeeld met een 8.0. Slechts twee tiende lager dan de Best Geteste fiets in dezelfde categorie. Een geweldig cijfer! Een bevestiging dat we waarmaken waar we voor staan: betaalbare designfietsen van hoge kwaliteit.

    Wil je exact weten wat de testers van de WATT BOSTON vonden? Op fietstest.nl kun je de commentaren, waarderingen en cijfers van alle testers inzien. 

     

    Hoe werkt de test?

    Ieder jaar kunnen vrijwilligers uit het hele land zich aanmelden. Sommigen doen mee uit nieuwsgierigheid en liefhebberij, anderen omdat ze zelf een e-bike aan willen schaffen en de verschillende modellen willen vergelijken.

    Fietstest.nl liet de testers na elke proefrit een serie vragen doorlopen en waarderingen uitdelen op uiteenlopende onderdelen. Een notaris controleert de procedure en legt op grond van de resultaten in een akte de uitslagen vast. Deze is uitsluitend en alleen gebaseerd op de input van deelnemers.

    Alle deelnemende fietsen zijn ingedeeld in zes categorieën. In elke categorie worden er 2 labels uitgereikt. De fiets met de hoogste eindscore ontvangt het label Best Getest en de fiets met de beste 'prijs/kwaliteit verhouding verdient het label Beste Koop. 

    Ben je benieuwd welke merken en modellen wij achter ons hebben gelaten? Lees dan de gehele fietstest in het AD of een van de regionale dagbladen.

    Reacties
    Wees de eerste om te reageren...
    Laat een reactie achter