Door Frans Nomden
7 Juli 2020

Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

    Makkelijker en sneller wordt het niet

    Het belangrijkste voordeel? Dat is natuurlijk de snelheid. Met een elektrische fiets kom je namelijk net wat sneller en gemakkelijker op jouw plaats van bestemming en dat is soms (lees: eigenlijk heel vaak) best fijn. Zeg maar gedag tegen de spits en die vervelende tegenwind, want met de elektrische fiets wordt fietsen weer een feestje. Daarnaast fiets je met de elektrische fietsen van WATT ook nog eens heel stijlvol van afspraak naar afspraak - leuk meegenomen ;-) 

    Kinderzitje erop en gaan! 

    En we horen je denken: hoe neem ik mijn kind eigenlijk mee op mijn nieuwe elektrische fiets? Nou goed nieuws, want je kan gewoon een kinderzitje monteren op de WATT-fiets. Niet alleen handig voor de ritjes naar school of de sportclub, maar ook voor de fietstochtjes in het weekend met het gezin. 

    En dan even praktisch, want hoe bevestig je zo’n kinderstoeltje op je WATT-fiets? Nou, da’s simpel! De meeste kinderzitjes zijn namelijk eenvoudig te bevestigen op de bagagedrager of het stuur - deze kun je als extra accessoire bij je fiets bestellen. Bijvoorbeeld de Steco achterdrager, die maximaal 25 kilo kan dragen. En bij de WATT-fietsen hoef je je dus geen zorgen te maken om de accu achterop - deze zit namelijk verstopt in het frame. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met extra kilo’s en kan de bagagedrager dus gewoon 25 kilo dragen. Liever geen bagagedrager op je fiets? Dan kun je het kinderzitje ook bevestigen aan een zadelbuis adapter. Meer informatie? Check dan even onze FAQ met zoekwoord ‘kinderzitje’.

    Let wel op: natuurlijk gaat een elektrische fiets een stuk sneller, wat in vele gevallen erg handig is, maar met een kind achterop is het belangrijk om extra scherp te zijn op het wegverkeer - rijd altijd verstandig en pas de snelheid daar ook op aan. 

    Reacties
    Wees de eerste om te reageren...
    Laat een reactie achter