Door WATT fietsen
30 Mei 2023

Elektrische damesfiets met mand

Elektrische damesfiets met mand

    Ben jij een dame die veel gebruik maakt van de fiets voor bijvoorbeeld de boodschappen of het naar school brengen van de kleine? Dan herken je de volgende struggle vast wel: met té zware tassen aan je stuur of om je schouder door het drukke verkeer fietsen. Niet alleen onhandig, maar het kan ook tot gevaarlijke situaties leiden. 

    Een elektrische damesfiets met mand lost dit probleem op. Door gebruik te maken van een mand voor op je elektrische fiets, voorkom je pijn aan je schouder en gevaarlijke situaties in het verkeer. Daarnaast fietst het natuurlijk ook stukken prettiger! 

    De voordelen van een stevige fietsmand

    Een stevige fietsmand zorgt ervoor dat jij je spullen op een veilige en relaxte manier kan vervoeren. Hierdoor is je rug vrij van een zware rugzak en hoef je deze ook niet om je schouder of stuur te hangen. Hierdoor voorkom je gevaarlijke situaties, waarbij je door het verkeer slingert en fiets je ook een stuk prettiger naar je werk of de supermarkt. 

    De beste elektrische damesfiets selecteren 

    Een goede stevige mand voor je elektrische fiets is natuurlijk belangrijk, maar deze wil je natuurlijk wel bevestigen aan de juiste elektrische fiets. Bij WATT e-bikes vind je een uitgebreide selectie elektrische damesfietsen. Onze fietsen bieden de perfecte trapondersteuning dankzij de elektrische achtermotor. 

    De WATT Boston female

    Onze WATT BOSTON female is een stevige elektrische stadsfiets voor dames met een krachtige 250 watt motor in het achterwiel. Dit maakt de BOSTON de ultieme E-bike voor in de stad doordat je jezelf snel en wendbaar kunt verplaatsen van A naar B. 

    In combinatie met onze stalen draadmand is dit de ideale fiets voor de boodschappen of het vervoeren van andere spullen. De mand is niet alleen ontzettend handig doordat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, hij geeft je elektrische fiets ook nog eens een mooie vintage look mee. 

    Klinkt interessant, waar vind ik meer informatie?

    Op de pagina over de WATT Boston vind je uitgebreidere informatie over deze specifieker fiets. Heb je verdere vragen over onze fietsen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onze site. Dit kan via WhatsApp of onze chat functie, maar je kunt ook altijd mailen naar: [email protected]

    Reacties
    Wees de eerste om te reageren...
    Laat een reactie achter