Wegens de corona situatie kunnen levertijden afwijken. Wij doen ons best om dit tot het minimum te beperken.

  WATT | Redactioneel - 23 February 2018

  WATT Nu bij KAMU in Breda

  KAMU is precies het concept fietsenmakers waar WATT Fietsen mee wil samenwerken. Hip, modern en vooral 'out of the box'.

  WATT Nu bij KAMU in Breda
  News

  De nieuwe generatie fietsenmakers zie je vandaag de dag steeds meer in het straatbeeld van de Nederlandse steden verschijnen. Op slimme plekken in de binnenstad, hippe fietscafe's waar je onder het genot van een kop koffie je fiets kunt laten repareren. Zo ook bij KAMU in Breda, inmiddels een begrip voor fiets minnend Breda.

   

  KAMU is precies het concept fietsenmakers waar WATT Fietsen mee wil samenwerken. Hip, modern en vooral 'out of the box'. 

   

  Initiatiefnemer Frans Nomden: "KAMU en WATT gaan al een aantal maandjes terug. Wij hebben KAMU benaderd om mee te denken aan ons concept. Hun inbreng en ervaring is van essentieel belang geweest voor de keuzes die we gemaakt hebben. Graag zien wij de samenwerking verder vorm krijgen in 2018 met KAMU als eerste WATT Fietsenmaker en test-plek in Nederland". 

  Rob van Uden, mede eigenaar KAMU vindt WATT een te gek initiatief en hoopt dat veel klanten de weg naar KAMU zullen vinden om zelf WATT te testen.  

  En als je geen kapotte fiets hebt kun je er ook gewoon heerlijk lunchen.  KAMU vind je op de Boschstraat 31 in Breda. 

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Dit kost het opladen van jouw WATT-fiets (spoiler: niet veel)

   14 May 2020Dit kost het opladen van jouw WATT-fiets (spoiler: niet veel)

   De verkoop van elektrische fietsen is de afgelopen jaren sterk toegenomen in Nederland (NOS, 2020). Waar de e-bike voorheen vooral werd geassocieerd met ouderen, verruilen tegenwoordig ook veel jongeren hun tweedehandse barrel voor een gloednieuwe elektrische stadsfiets die je gemakkelijk kan opladen. Maar wat voor invloed heeft zo’n e-bike nu eigenlijk op je energierekening?

  • Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

   07 May 2020Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

   De coronacrisis trekt een grote groep consumenten over de streep om een elektrische fiets aan te schaffen.

  • WATT fietsen leasen

   23 April 2020WATT fietsen leasen

   Wil jij je medewerkers inspireren om de auto te laten staan en vaker de fiets te pakken? Dan komt dat goed uit! Vanaf nu kun je ook WATT fietsen leasen.

  • NAKED BIKE IN DE PLAYBOY

   28 October 2019NAKED BIKE IN DE PLAYBOY

   Er zijn van die dingen waar je trots van wordt. De publicatie in PLAYBOY is daar een van. Maar hoe kan het ook anders met zo'n mooie "naked" bike.

  • WATT in de Productpine Experience Store in Amsterdam

   25 October 2019WATT in de Productpine Experience Store in Amsterdam

  • Bright.nl: Deze e-bike biedt veel waar voor je geld

   10 October 2019Bright.nl: Deze e-bike biedt veel waar voor je geld

   Elektrische fietsen zijn in trek, maar stijlvolle e-bikes met de accu verwerkt in het frame zijn vaak nog vrij prijzig. De e-bike van WATT is wel redelijk betaalbaar. Maar hoe goed is ie? Bright stapt op de WATT e-bike.

  • Consumentenbond review

   16 August 2019Consumentenbond review

   De consumentenbond staat bekend om hun eerlijke productbeoordeling. Afgelopen maand hebben ze de WATT MALE uitgebreid getest. Bekijk nu de review.

  • WATT bij Frontaal

   05 July 2019WATT bij Frontaal

   WATT en Frontaal. Twee Bredase ondernemingen die dit jaar hard aan de weg timmeren en zich onderscheiden door creativiteit en innovatie. Maar bovenal genieten van het leven en mooie dingen.

  • WATT Beyond Outdoor

   29 May 2019WATT Beyond Outdoor

   Wij willen de automobilist uit de wagen jagen. Een fiets is toch zoveel fijner met dit weer. Dus hebben we onze WATT urban e-bike op een billboard gezet.

  • WATT commercial

   09 May 2019WATT commercial

   WATT shoot haar eerste commercial in Valencia. Bekijk hier alvast de preview.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »