Door WATT | Redactioneel
23 Februari 2018

WATT Nu bij KAMU in Breda

WATT Nu bij KAMU in Breda

    De nieuwe generatie fietsenmakers zie je vandaag de dag steeds meer in het straatbeeld van de Nederlandse steden verschijnen. Op slimme plekken in de binnenstad, hippe fietscafe's waar je onder het genot van een kop koffie je fiets kunt laten repareren. Zo ook bij KAMU in Breda, inmiddels een begrip voor fiets minnend Breda.

     

    KAMU is precies het concept fietsenmakers waar WATT Fietsen mee wil samenwerken. Hip, modern en vooral 'out of the box'. 

     

    Initiatiefnemer Frans Nomden: "KAMU en WATT gaan al een aantal maandjes terug. Wij hebben KAMU benaderd om mee te denken aan ons concept. Hun inbreng en ervaring is van essentieel belang geweest voor de keuzes die we gemaakt hebben. Graag zien wij de samenwerking verder vorm krijgen in 2018 met KAMU als eerste WATT Fietsenmaker en test-plek in Nederland". 

    Rob van Uden, mede eigenaar KAMU vindt WATT een te gek initiatief en hoopt dat veel klanten de weg naar KAMU zullen vinden om zelf WATT te testen.  

    En als je geen kapotte fiets hebt kun je er ook gewoon heerlijk lunchen.  KAMU vind je op de Boschstraat 31 in Breda. 

    Reacties
    Frans Nomden
    17 Jul 2018
    Over het algemeen kun je er van uitgaan dat je een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen. Van Breda naar Oosterhout (15-20 km) zou prima moeten lukken. is het voor woon-werk-verkeer? Wellicht handig om er dan een extra oplader bij te nemen zodat je ook op je werk de fiets zou kunnen opladen, Wat betreft de levertijd, fietsen die besteld zijn na 15 juni worden eind augustus geleverd.
    Harry Lemm
    12 Jul 2018
    Ben geïnteresseerd in de nieuwe e-fiets.Wanneer kan eventueel geleverd worden. Kan ik op de fiets van Oosterhout heen en weer naar Breda?
    Frans Nomden
    23 Jun 2018
    Het gewicht van de WATT ELECTRIC MALE is 17,5 KG. <br />
    <br />
    Het frame is voorbereid om een standaard bagagedrager toe te voegen.
    R van Beek
    4 Jun 2018
    Graag zou ik het gewicht willen weten. Is het ook mogelijk om een bagage drager te monteren.
    Laat een reactie achter