26 Mei 2018

Lancering WATT op FietsFiesta 2018

Lancering WATT op FietsFiesta 2018

     

    FietsFiesta Breda 2018

    De FietsFiesta is een meerdaags festival om de passie voor de fiets te delen en te vieren! Een paar dagen lang allerlei culturele en sportieve fietsevents voor de inwoners van Breda en daarbuiten. De FietsFiesta is van 29 mei tot 3 juni.

     

    Donderdag 31 mei aanstaande, tijdens de Bredase FietsFiesta, zal wethouder Nico Sommen van Baarle-Nassau de eerste meters maken op de WATT Fiets op PIER15 aan de Veilingkade 12 in Breda.

     

    Met de lancering van de WATT Fiets door wethouder Sommen komt er een einde aan enerverende ontwikkelperiode. Met de WATT fiets willen wij het beste van twee werelden verenigen. We zochten naar de combinatie van de hippe, design fietsen die iedereen wel kent mét e-bike technologie. Zonder dat duidelijk is dat het om een elektrische fiets gaat of dat er een mega-prijskaartje aan vastzit. Want dan is de lol er snel van af. Deze fiets maakt het mogelijk dat iedereen er over 5 jaar een heeft.

     

    Kom zelf WATT Fietsen

    Als partner van de FietsFiesta zal WATT Fietsen er het hele weekend te vinden zijn. Kom langs om zelf de Fiets uit te proberen. En wie weet maak je kans op de WATT Fiets die op ludieke wijzen te winnen valt. 

     

     

    Reacties
    Frans Nomden
    23 Jun 2018
    Ja je kunt de fiets testen bij KAMU op de Boschstraat 31 in Breda
    Kosos
    1 Jun 2018
    Is de fiets in twee framematen te testen bij Kamu?
    Laat een reactie achter