Door Frans Nomden
23 April 2020

WATT fietsen leasen

WATT fietsen leasen

    Vanaf nu zijn de BROOKLYN en de BOSTON namelijk via een full operational leaseconstructie bij ons te leasen. Zo wordt het woon- werkverkeer van je personeel niet alleen een stuk gezonder, maar ook leuker en duurzamer.

    Momenteel bedraagt 40% van het woon-werkverkeer in Nederland minder dan 15 KM. Veel mensen pakken de auto waardoor het niet alleen langer duurt voor ze op het werk zijn, maar kan door de vele files ook veel frustraties opleveren. Geen goed begin van de dag dus. Bij WATT fietsen zijn wij ervan overtuigd dat woon- en werkverkeer een stuk makkelijker (en gezonder) kan. Want dat fietsen gezond is hoeven we je natuurlijk allang niet meer uit te leggen. Het fietsen op een elektrische fiets blijkt na een groot onderzoek zelfs gezonder te zijn dan fietsen op een normale fiets. Met een actieradius van 40 tot 70 KM hoef je onderweg niet bang te zijn voor een lege accu.

    Wat is full operational lease?

    Het aanschaffen van een elektrische fiets kan een grote uitgave zijn. Zeker als je al je personeel wil stimuleren om de auto vaker te laten staan. Een full operational leaseconstructie biedt de uitkomst. Dit houdt in dat je de WATT fiets inclusief onderhoud, reparatie en verzekering kunt leasen. Zo word je volledig ontzorgd en hoef je geen rekening te houden met onvoorziene kosten als onderhoud en reparatie. De Nederlandse overheid heeft besloten om het leasen van een fiets niet alleen makkelijker, maar ook fiscaal aantrekkelijker te maken. Per 1 januari 2020 betaal je daarom slechts 7% bijtelling over het privégebruik van de fiets. Zo hoeft de werknemer geen eigen fiets te kopen en mag de fiets van de zaak onbeperkt gebruikt worden. Of het nu voor een ritje naar het werk of voor een fietstochtje is.

    WATT fiets leasen

    FUN, GO OUTSIDE, NO SWEAT, SO ELECTRIC! Dat is waar WATT Fietsen voor staat en dat willen we graag met heel Nederland delen. Wij bieden je daarom in samenwerking met onze leasepartner de mogelijkheid om voor je hele team elektrische fietsen te leasen. De werkgever kiest de juiste leaseomgang, je werknemer kiest zijn of haar favoriete WATT fiets. Zo makkelijk is het! Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.

    Bekijk onze lease modellen

     

     

    Reacties
    Wees de eerste om te reageren...
    Laat een reactie achter