Wegens de corona situatie kunnen levertijden afwijken. Wij doen ons best om dit tot het minimum te beperken.

  22 June 2020

  MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

  We hebben weer een samenwerking waar we erg trots op zijn, namelijk met online platform MANIFY. Zij gingen op pad met de customized MANIFY x WATT NEW YORK e-bike en die maakte indruk. Diepe indruk.

  MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN
  News

  De tijd dat alleen opa’s, oma’s, moeders en padvinders op een elektrische fiets voorbij scheuren is voorbij. Vandaag de dag kan je als een stijlicoon elektrisch door de stad fietsen. Alleen nog niet iedereen is daarvan op de hoogte. Zo moest ik aan mijn vrienden gaan vertellen dat ik op een fiets zou gaan rijden met ondersteuning. Ik weet het nog als de dag van gisteren wat voor opmerking ik te verwerken kreeg:

  “Elektrisch?! Om te gaan fietspoolen met je oma zeker?”

  Toegegeven, die opmerking werd vorige week gemaakt. Dus mijn geheugen heeft me nog niet zo erg in de steek gelaten. Toch zat het me niet lekker. Zouden de jongere generaties hier in ons fietsland er écht zo over denken? Nee hoor, want een dag later ging ik mijn nieuwe urban e-bike laten zien.

  En geloof het of niet; de MANIFY X WATT e-bike maakte indruk. Diepe indruk. Zelfs bij de grootste pessimisten die er op deze aardbodem rondlopen.

  Elektrisch, maar wél minimalistisch

  Soms ga je op je eigen onderbuikgevoel af. Zo heb ik het gevoel dat deze opmerkingen werden gemaakt vanwege het minimalistische design van de MANIFY X WATT New York. De minimalistische fiets springt namelijk meteen in het oog van mensen. Het is een naked bike zonder poespas. En dat is juist zijn kracht.

  Nu het woord kracht toch is gevallen: het is fascinerend om te zien hoeveel kracht er in een designfiets kan zitten. Je stapt op, je zet de fiets aan op standje 5 en binnen 10 seconden fiets je 25 km/h. Daar is de elektrische motor in de achteras met een vermogen van 250 WATT verantwoordelijk voor.

  Mag het kilometertje meer zijn?

  Ja hoor, no problemo. Als je op jouw e-bike door de stad fietst knal je zo extra kilometer door. De actieradius van 30 tot 60 kilometer is meer dan goed genoeg voor je dagelijkse ritjes naar kantoor. Hoeveel kilometer jij kan afleggen heeft veelal te maken met de omstandigheden op dat moment. Als je op ondersteuningsstand 5 de Mont Ventoux soldaat gaat maken, dan moet je eerder stroom gaan tappen.

  De overeenkomst tussen jouw telefoon en jouw toekomstige fiets? Je laadt ‘m op precies dezelfde manier op. Zo makkelijk kan het zijn. Het opladen van de fiets is namelijk letterlijk zo simpel. Mocht je toch geen zin hebben, dan is het ook geen probleem om zonder ondersteuning te fietsen. Met een gewicht van 17,5 kg voelt de fiets zo licht als een veertje aan.

  Waar voor je geld?

  Uiteindelijk draait het maar om één ding bij ons mannen: krijg ik waar voor mijn geld? De New York fiets van WATT tik je op de kop vanaf €1250,- ex. BTW. En ja, je krijgt waar voor je geld. Al komt dat ook zeker doordat de prijs niet al te hoog is. Ik knalde een weekje op de e-bike van hot naar her en vooral voor kleine afstanden is de fiets ideaal. Als je wat grotere afstanden gaat afleggen – ik fietste ook een keer 25 kilometer op en neer – dan wordt het wat minder comfortabel.

  Vandaar dat de naam urban e-bike perfect past bij de fiets. Het design van de fiets is zó goed dat je er elke dag op wilt rijden. Al is het maar om een aantal complimenten binnen te harken. Dat maakt je dag toch weer een stuk beter.

  Benieuwd naar het hele artikel? Je checkt 'm hier!

  En wil jij nou ook zo'n vette e-bike waarmee jij indruk maakt op je vrienden? Bekijk dan al onze modellen

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   29 July 2020WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   Een elektrische fiets koop je niet zomaar en dat begrijpen wij maar al te goed bij WATT. Wat voor de een belangrijk is, neemt de ander misschien niet eens in overweging. Toch is het slim om een aantal te zaken te laten meewegen voordat je overgaat tot de aanschaf van een (WATT) e-bike. Zoals de mogelijkheid tot een gratis vrijblijvende proefrit. Ter ere van deze nieuwe lancering, zetten wij op een rijtje waar je nog meer op moet letten, handig toch? ;-)

  • WATT in Parijs

   18 July 2020WATT in Parijs

   WATT slaat haar vleugels uit in Frankrijk. Samen met het Franse Beastybike.com introduceert WATT haar fietsen in Parijs, Tour en Bordeaux.

  • Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   07 July 2020Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   Elke ouder herkent het wel; de (dagelijkse) struggle om alles van het takenlijstje af te strepen. De kinderen ‘s ochtends op tijd afzetten op school, vervolgens snel door naar werk en ondertussen ook nog even snel boodschap doen - het kan soms een avontuur én uitdaging zijn om dit allemaal gedaan te krijgen. Gevalletje van ‘niet genoeg uren in de dag’ ;-) Gelukkig hebben wij de gouden tip: zet je auto en oude fiets in de garage en stap op de elektrische fiets. Zo simpel kan ‘t zijn!

  • WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   22 June 2020WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   Online platform WANT stapte op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  • MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   22 June 2020MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   We hebben weer een samenwerking waar we erg trots op zijn, namelijk met online platform MANIFY. Zij gingen op pad met de customized MANIFY x WATT NEW YORK e-bike en die maakte indruk. Diepe indruk.

  • Bright.nl: deze hippe e-bike voor in de stad fietst erg soepel

   16 June 2020Bright.nl: deze hippe e-bike voor in de stad fietst erg soepel

   De nieuwe e-bike Watt Brooklyn heeft een strak ontwerp en goede features, waaronder soepele trapondersteuning. Bright heeft de nieuwe Nederlandse e-bike getest. Kan Watt zich meten met concurrenten als VanMoof en Cowboy?

  • Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

   04 June 2020Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

   We verruilen deze zomer onze vakanties op tropische bestemmingen voor een zomer in eigen land. Hoewel dat natuurlijk heel jammer is, biedt het ook weer tal van mogelijkheden. Dit is namelijk het perfecte moment om Nederland te ontdekken. En als je dan toch in eigen land moet blijven en alle festivals ook een jaartje zijn uitgesteld, maakt een toffe e-bike die zomer misschien toch wat leuker!

  • Dit kost het opladen van jouw WATT-fiets (spoiler: niet veel)

   14 May 2020Dit kost het opladen van jouw WATT-fiets (spoiler: niet veel)

   De verkoop van elektrische fietsen is de afgelopen jaren sterk toegenomen in Nederland (NOS, 2020). Waar de e-bike voorheen vooral werd geassocieerd met ouderen, verruilen tegenwoordig ook veel jongeren hun tweedehandse barrel voor een gloednieuwe elektrische stadsfiets die je gemakkelijk kan opladen. Maar wat voor invloed heeft zo’n e-bike nu eigenlijk op je energierekening?

  • Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

   07 May 2020Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

   De coronacrisis trekt een grote groep consumenten over de streep om een elektrische fiets aan te schaffen.

  • WATT fietsen leasen

   23 April 2020WATT fietsen leasen

   Wil jij je medewerkers inspireren om de auto te laten staan en vaker de fiets te pakken? Dan komt dat goed uit! Vanaf nu kun je ook WATT fietsen leasen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »