26 November 2018

Nieuwe partner voor onderhoud & reparaties

Nieuwe partner voor onderhoud & reparaties

    Online een fiets kopen is al spannend genoeg. Onderhoud en reparatie moeten dan gewoon voorhanden zijn. En het liefst bij de klant thuis door vakkundige monteurs.

     

    Dre Kusters is al jaren fietsliefhebber en fietsfanaat. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en levert nu reparatie en onderhoudsdiensten voor diverse fietsmerken. Onlangs is daar WATT Mobility bijgekomen. Zijn monteurs zijn gediplomeerd en voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid.

     

    Het liefst sleutelt hij zelf mee in zijn werkplaats of onderweg aan huis bij de klant. Zijn fietsenmakers komen namelijk graag naar je toe in hun werkplaats op wielen. Heb je een probleem met je fiets? Dan maak je gewoon een afspraak. Dre regelt de rest. Service met een glimlach noemt hij dat zelf. 

     

    Voor WATT Mobility gaat Dre exclusief onderhoud en reparatie services uitvoeren. "Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn" zegt Frans Nomden, directeur WATT Mobility. "Wij zijn hier maar WATT blij mee. Welkom Dre."  

     

    Reacties
    Frans Nomden
    21 Feb 2019
    Hoi Jet, <br />
    <br />
    Voor standaard fietsreparaties zoals een een lekke band of vervangen van remblokjes kun je gewoon naar de fietsenmaker om de hoek. <br />
    <br />
    Voor specifieke problemen zoals het vervangen van een batterij kun je ons gewoon bellen. Wij regelen dan er een monteur bij je langs komt. <br />
    <br />
    Wil je liever langs een WATT servicepunt? Dat kan ook. We hebben een verkooppunt op de Vijzelgracht 7 in Amsterdam, Cool Electric. Voor onderhoud kun je het beste terecht in Heemskerk bij Voltes, Lijnbaan 21-K.
    jet
    20 Feb 2019
    komt hij ook naar Amsterdam?? Hoe repareer je een lekke band bijvoorbeeld. <br />
    <br />
    Dank je voor de info.
    Danny Elsinger
    12 Dec 2018
    Dre heeft me super geholpen en snelle service, staat inmiddels 1180 km op de tellen en fiets er elke dag mee. Totaal 28km per dag.<br />
    Top fiets !!! zeker een aanrader. Danny
    Laat een reactie achter