Nieuwe partner voor onderhoud & reparaties

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuwe partner voor onderhoud & reparaties

Dre Kusters en WATT Mobility zijn een intensieve samenwerking gestart voor onderhoud en reparaties.

Online een fiets kopen is al spannend genoeg. Onderhoud en reparatie moeten dan gewoon voorhanden zijn. En het liefst bij de klant thuis door vakkundige monteurs.

 

Dre Kusters is al jaren fietsliefhebber en fietsfanaat. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en levert nu reparatie en onderhoudsdiensten voor diverse fietsmerken. Onlangs is daar WATT Mobility bijgekomen. Zijn monteurs zijn gediplomeerd en voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid.

 

Het liefst sleutelt hij zelf mee in zijn werkplaats of onderweg aan huis bij de klant. Zijn fietsenmakers komen namelijk graag naar je toe in hun werkplaats op wielen. Heb je een probleem met je fiets? Dan maak je gewoon een afspraak. Dre regelt de rest. Service met een glimlach noemt hij dat zelf. 

 

Voor WATT Mobility gaat Dre exclusief onderhoud en reparatie services uitvoeren. "Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn" zegt Frans Nomden, directeur WATT Mobility. "Wij zijn hier maar WATT blij mee. Welkom Dre."  

 

Reacties

  1. Danny Elsinger Danny Elsinger

    Dre heeft me super geholpen en snelle service, staat inmiddels 1180 km op de tellen en fiets er elke dag mee. Totaal 28km per dag.
    Top fiets !!! zeker een aanrader. Danny

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »