WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  WANT - 22 June 2020

  WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

  Online platform WANT stapte op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets
  News

  Nu de elektrische fiets definitief het hart van jongeren heeft veroverd, konden wij niet achterblijven. We stapten op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  Wie nu nog het vooroordeel heeft dat een elektrische fiets typisch iets voor ouderen is, komt echt onder een steen vandaan. De jongere generatie heeft dit soort fietsen allang omarmd. En terecht, zo ondervinden we.

  WATT BOSTON

  Stoere look

  Wat aan onze elektrische fiets van vandaag, de WATT BOSTON, direct opvalt is de stoere look van de fiets. Van een accu is geen spoor te bekennen, die zit vakkundig in het frame weggewerkt. Wij kozen voor de versie met een stoer bruinleren zadel en bijpassende handvatten. Oké, wat uiterlijk betreft zitten we geramd

  Maar zoals wij mannen weten, het draait natuurlijk niet alleen maar om het uiterlijk. Het innerlijk telt ook mee. Nou, dat  zit wel goed bij de WATT BOSTON. Het innerlijk van deze elektrische fiets bestaat uit een motor die vijf standen heeft, van ongeveer 5 tot 25 kilometer per uur ondersteuning. Die standen zijn vooraf ingesteld, maar kun je zelf aanpassen naar eigen behoefte.

  Het is een aparte ervaring om te merken dat het trappen wat je doet heel veel effect heeft. Het voelt alsof iedere trap zo’n beetje dubbel wordt beloond. Dat gevoel van constant windje mee. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

  Zo ver kun je komen

  De accu laad je heel simpel in ongeveer drie uur volledig op. Hoe ver je er vervolgens mee kunt fietsen, hangt van meerdere factoren af. Zoals je eigen gewicht, de ondersteuningsstand die je kiest en de omstandigheden waarin je fietst. Maar over het algemeen kun je er wel vanuit gaan dat je met een elektrische fiets moeiteloos een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen

  Snelste in het verkeer

  Na een tijdje door de stad te hebben gereden dringt tot ons door dat we op deze elektrische fiets waarschijnlijk tot de snelste verkeersdeelnemers behoren. Dat wordt bevestigd als we auto’s inhalen die we pas weer terugzien als wij allang zijn afgestapt om een pakketje bij het werk af te geven. Misschien dat je op een scooter net zo snel bent, maar dit is veel gezonder en sportiever natuurlijk.

  De WATT BOSTON MALE is voor een elektrische fiets vrij vriendelijk geprijsd en je kun ‘m zelfs leasen. De brede banden en zijn robuuste uiterlijk, maken het een echte mannenfiets. Hij is er overigens ook in een vrouwenversie, dus met een lage instap.

  Check hier het hele artikel van WANT 

  Ook het elektrisch fietsen omarmen? Bekijk dan al onze modellen!

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Hövding airbag voor fietsers

   25 May 2021Hövding airbag voor fietsers

   Hövding airbag voor fietsers ’Beste uit de test’. De Zweedse innovatie Hövding komt als ’Beste uit de test’ bij de fietshelmen die de Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop aanbeveelt.

  • WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

   19 May 2021WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

   Het AD kopt: "Waanzinnig, die ga ik kopen". Lezers van het AD geven de WATT BROOKLYN een 8.2.

  • WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

   31 March 2021WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

   Het AD kopt: Lijkt zo gewoon, toch een pareltje. Wij zijn trots dat het testpanel de BOSTON waardeert met een dikke 8.

  • ANWB E-bike vergelijker

   17 February 2021ANWB E-bike vergelijker

   WATT fietsen worden positief beoordeeld door ANWB Experts.

  • De mooiste WATT-routes in het oosten van Nederland!

   26 November 2020De mooiste WATT-routes in het oosten van Nederland!

   De herfstblaadjes liggen ondertussen al grotendeels op de grond, wat het aanzicht van deze tijd natuurlijk prachtig maakt! Het herfstzonnetje heeft zich al een aantal keer laten zien en daarvan gebruik maken, doen we bij WATT natuurlijk op de e-bike. Van een fietstocht op de e-bike kan je namelijk extra genieten - door razendsnel naar de prachtige plekken van Nederland te fietsen.

  • De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   11 November 2020De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   De herfst is in volle gang en hoewel het misschien wat kouder is, is de natuur nu wel op haar best: van de prachtige verkleurde bladeren tot het herfstzonnetje - juist dit is hét moment om nog even naar buiten te trekken voordat de winter begint. En genieten van het najaar, dat doe je natuurlijk op een WATT e-bike. Dus, spring op je (nieuwe) elektrische fiets van WATT en maak een fietsritje in de natuur, waar je met 25 km per uur net wat meer ziet in een kortere tijd.

  • Rotsvast geloof in WATT

   03 November 2020Rotsvast geloof in WATT

   Grote kans dat je binnenkort de WATT Rotsvast fiets voorbij ziet rijden. Fietsen deden ze natuurlijk al maar nu dat ook elektrisch kan gebeurt dat steeds vaker. Ook bij bezichtigingen in randgemeenten pakken ze nu vaker de Rotsvast fiets dan de Rotsvast auto. Lekker buiten, en toch representatief voor de dag komen zonder zweet op hun voorhoofd.

  • Win een WATT bij SJEES

   01 October 2020Win een WATT bij SJEES

   Het Brabantse SJEES Magazine geeft een WATT MONTREAL weg onder haar trouwe lezers.

  • De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   28 September 2020De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   Dat er meer fietsen dan mensen in Nederland zijn, is ondertussen een welbekend feitje en hoewel we nog altijd gek zijn op onze oude stadsfiets, is de overstap naar een toffe e-bike steeds aantrekkelijker. Niet alleen is de algemene verkoop van e-bikes de afgelopen maanden enorm toegenomen, ook blijkt dat één op de drie jongeren ondertussen ook de overstap heeft gemaakt naar de e-bike. Maar wat zijn nu precies die voordelen van zo’n e-bike? En mocht je nog twijfelen; na het lezen van deze voordelen waarschijnlijk niet meer ;-)

  • WATT in Londen

   14 September 2020WATT in Londen

   Ondanks de Brexit maakt WATT Mobility de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »