Wegens de corona situatie kunnen levertijden afwijken. Wij doen ons best om dit tot het minimum te beperken.

  WANT - 22 June 2020

  WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

  Online platform WANT stapte op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets
  News

  Nu de elektrische fiets definitief het hart van jongeren heeft veroverd, konden wij niet achterblijven. We stapten op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  Wie nu nog het vooroordeel heeft dat een elektrische fiets typisch iets voor ouderen is, komt echt onder een steen vandaan. De jongere generatie heeft dit soort fietsen allang omarmd. En terecht, zo ondervinden we.

  WATT BOSTON

  Stoere look

  Wat aan onze elektrische fiets van vandaag, de WATT BOSTON, direct opvalt is de stoere look van de fiets. Van een accu is geen spoor te bekennen, die zit vakkundig in het frame weggewerkt. Wij kozen voor de versie met een stoer bruinleren zadel en bijpassende handvatten. Oké, wat uiterlijk betreft zitten we geramd

  Maar zoals wij mannen weten, het draait natuurlijk niet alleen maar om het uiterlijk. Het innerlijk telt ook mee. Nou, dat  zit wel goed bij de WATT BOSTON. Het innerlijk van deze elektrische fiets bestaat uit een motor die vijf standen heeft, van ongeveer 5 tot 25 kilometer per uur ondersteuning. Die standen zijn vooraf ingesteld, maar kun je zelf aanpassen naar eigen behoefte.

  Het is een aparte ervaring om te merken dat het trappen wat je doet heel veel effect heeft. Het voelt alsof iedere trap zo’n beetje dubbel wordt beloond. Dat gevoel van constant windje mee. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

  Zo ver kun je komen

  De accu laad je heel simpel in ongeveer drie uur volledig op. Hoe ver je er vervolgens mee kunt fietsen, hangt van meerdere factoren af. Zoals je eigen gewicht, de ondersteuningsstand die je kiest en de omstandigheden waarin je fietst. Maar over het algemeen kun je er wel vanuit gaan dat je met een elektrische fiets moeiteloos een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen

  Snelste in het verkeer

  Na een tijdje door de stad te hebben gereden dringt tot ons door dat we op deze elektrische fiets waarschijnlijk tot de snelste verkeersdeelnemers behoren. Dat wordt bevestigd als we auto’s inhalen die we pas weer terugzien als wij allang zijn afgestapt om een pakketje bij het werk af te geven. Misschien dat je op een scooter net zo snel bent, maar dit is veel gezonder en sportiever natuurlijk.

  De WATT BOSTON MALE is voor een elektrische fiets vrij vriendelijk geprijsd en je kun ‘m zelfs leasen. De brede banden en zijn robuuste uiterlijk, maken het een echte mannenfiets. Hij is er overigens ook in een vrouwenversie, dus met een lage instap.

  Check hier het hele artikel van WANT 

  Ook het elektrisch fietsen omarmen? Bekijk dan al onze modellen!

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   29 July 2020WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   Een elektrische fiets koop je niet zomaar en dat begrijpen wij maar al te goed bij WATT. Wat voor de een belangrijk is, neemt de ander misschien niet eens in overweging. Toch is het slim om een aantal te zaken te laten meewegen voordat je overgaat tot de aanschaf van een (WATT) e-bike. Zoals de mogelijkheid tot een gratis vrijblijvende proefrit. Ter ere van deze nieuwe lancering, zetten wij op een rijtje waar je nog meer op moet letten, handig toch? ;-)

  • WATT in Parijs

   18 July 2020WATT in Parijs

   WATT slaat haar vleugels uit in Frankrijk. Samen met het Franse Beastybike.com introduceert WATT haar fietsen in Parijs, Tour en Bordeaux.

  • Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   07 July 2020Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   Elke ouder herkent het wel; de (dagelijkse) struggle om alles van het takenlijstje af te strepen. De kinderen ‘s ochtends op tijd afzetten op school, vervolgens snel door naar werk en ondertussen ook nog even snel boodschap doen - het kan soms een avontuur én uitdaging zijn om dit allemaal gedaan te krijgen. Gevalletje van ‘niet genoeg uren in de dag’ ;-) Gelukkig hebben wij de gouden tip: zet je auto en oude fiets in de garage en stap op de elektrische fiets. Zo simpel kan ‘t zijn!

  • WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   22 June 2020WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   Online platform WANT stapte op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  • MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   22 June 2020MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   We hebben weer een samenwerking waar we erg trots op zijn, namelijk met online platform MANIFY. Zij gingen op pad met de customized MANIFY x WATT NEW YORK e-bike en die maakte indruk. Diepe indruk.

  • Bright.nl: deze hippe e-bike voor in de stad fietst erg soepel

   16 June 2020Bright.nl: deze hippe e-bike voor in de stad fietst erg soepel

   De nieuwe e-bike Watt Brooklyn heeft een strak ontwerp en goede features, waaronder soepele trapondersteuning. Bright heeft de nieuwe Nederlandse e-bike getest. Kan Watt zich meten met concurrenten als VanMoof en Cowboy?

  • Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

   04 June 2020Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

   We verruilen deze zomer onze vakanties op tropische bestemmingen voor een zomer in eigen land. Hoewel dat natuurlijk heel jammer is, biedt het ook weer tal van mogelijkheden. Dit is namelijk het perfecte moment om Nederland te ontdekken. En als je dan toch in eigen land moet blijven en alle festivals ook een jaartje zijn uitgesteld, maakt een toffe e-bike die zomer misschien toch wat leuker!

  • Dit kost het opladen van jouw WATT-fiets (spoiler: niet veel)

   14 May 2020Dit kost het opladen van jouw WATT-fiets (spoiler: niet veel)

   De verkoop van elektrische fietsen is de afgelopen jaren sterk toegenomen in Nederland (NOS, 2020). Waar de e-bike voorheen vooral werd geassocieerd met ouderen, verruilen tegenwoordig ook veel jongeren hun tweedehandse barrel voor een gloednieuwe elektrische stadsfiets die je gemakkelijk kan opladen. Maar wat voor invloed heeft zo’n e-bike nu eigenlijk op je energierekening?

  • Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

   07 May 2020Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

   De coronacrisis trekt een grote groep consumenten over de streep om een elektrische fiets aan te schaffen.

  • WATT fietsen leasen

   23 April 2020WATT fietsen leasen

   Wil jij je medewerkers inspireren om de auto te laten staan en vaker de fiets te pakken? Dan komt dat goed uit! Vanaf nu kun je ook WATT fietsen leasen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »