Door de Corona situatie kan de wachttijd voor support aan huis via Get Bike Service langer duren dan u van ons gewend bent

  WANT - 22 June 2020

  WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

  Online platform WANT stapte op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets
  News

  Nu de elektrische fiets definitief het hart van jongeren heeft veroverd, konden wij niet achterblijven. We stapten op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  Wie nu nog het vooroordeel heeft dat een elektrische fiets typisch iets voor ouderen is, komt echt onder een steen vandaan. De jongere generatie heeft dit soort fietsen allang omarmd. En terecht, zo ondervinden we.

  WATT BOSTON

  Stoere look

  Wat aan onze elektrische fiets van vandaag, de WATT BOSTON, direct opvalt is de stoere look van de fiets. Van een accu is geen spoor te bekennen, die zit vakkundig in het frame weggewerkt. Wij kozen voor de versie met een stoer bruinleren zadel en bijpassende handvatten. Oké, wat uiterlijk betreft zitten we geramd

  Maar zoals wij mannen weten, het draait natuurlijk niet alleen maar om het uiterlijk. Het innerlijk telt ook mee. Nou, dat  zit wel goed bij de WATT BOSTON. Het innerlijk van deze elektrische fiets bestaat uit een motor die vijf standen heeft, van ongeveer 5 tot 25 kilometer per uur ondersteuning. Die standen zijn vooraf ingesteld, maar kun je zelf aanpassen naar eigen behoefte.

  Het is een aparte ervaring om te merken dat het trappen wat je doet heel veel effect heeft. Het voelt alsof iedere trap zo’n beetje dubbel wordt beloond. Dat gevoel van constant windje mee. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

  Zo ver kun je komen

  De accu laad je heel simpel in ongeveer drie uur volledig op. Hoe ver je er vervolgens mee kunt fietsen, hangt van meerdere factoren af. Zoals je eigen gewicht, de ondersteuningsstand die je kiest en de omstandigheden waarin je fietst. Maar over het algemeen kun je er wel vanuit gaan dat je met een elektrische fiets moeiteloos een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen

  Snelste in het verkeer

  Na een tijdje door de stad te hebben gereden dringt tot ons door dat we op deze elektrische fiets waarschijnlijk tot de snelste verkeersdeelnemers behoren. Dat wordt bevestigd als we auto’s inhalen die we pas weer terugzien als wij allang zijn afgestapt om een pakketje bij het werk af te geven. Misschien dat je op een scooter net zo snel bent, maar dit is veel gezonder en sportiever natuurlijk.

  De WATT BOSTON MALE is voor een elektrische fiets vrij vriendelijk geprijsd en je kun ‘m zelfs leasen. De brede banden en zijn robuuste uiterlijk, maken het een echte mannenfiets. Hij is er overigens ook in een vrouwenversie, dus met een lage instap.

  Check hier het hele artikel van WANT 

  Ook het elektrisch fietsen omarmen? Bekijk dan al onze modellen!

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Win een WATT bij SJEES

   01 October 2020Win een WATT bij SJEES

   Het Brabantse SJEES Magazine geeft een WATT MONTREAL weg onder haar trouwe lezers.

  • De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   28 September 2020De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   Dat er meer fietsen dan mensen in Nederland zijn, is ondertussen een welbekend feitje en hoewel we nog altijd gek zijn op onze oude stadsfiets, is de overstap naar een toffe e-bike steeds aantrekkelijker. Niet alleen is de algemene verkoop van e-bikes de afgelopen maanden enorm toegenomen, ook blijkt dat één op de drie jongeren ondertussen ook de overstap heeft gemaakt naar de e-bike. Maar wat zijn nu precies die voordelen van zo’n e-bike? En mocht je nog twijfelen; na het lezen van deze voordelen waarschijnlijk niet meer ;-)

  • WATT in Londen

   14 September 2020WATT in Londen

   Ondanks de Brexit maakt WATT Mobility de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk

  • Met deze tips ga jij veilig met je WATT e-bike de weg op!

   03 September 2020Met deze tips ga jij veilig met je WATT e-bike de weg op!

   Fietsen kunnen we natuurlijk allemaal, want zoals velen zeggen: fietsen verleer je nooit. Het fietsen is er bij ons ingegoten met de paplepel, maar desondanks is het toch verstandig om rekening te houden met een aantal punten wanneer je de weg op gaat, vooral als jouw tweewieler in de schuur (binnenkort) een WATT e-bike is. Sportiever, sneller en eentje die je wat minder snel zal verwaarlozen dan je oude omafiets, enige voorzichtigheid is dus geboden!!

  • Zo blijft jouw WATT e-bike in perfecte staat!

   18 August 2020Zo blijft jouw WATT e-bike in perfecte staat!

  • WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   29 July 2020WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   Een elektrische fiets koop je niet zomaar. WATT biedt daarom een gratis en vrijblijvende proefrit.

  • WATT in Parijs

   18 July 2020WATT in Parijs

   WATT slaat haar vleugels uit in Frankrijk. Samen met het Franse Beastybike.com introduceert WATT haar fietsen in Parijs, Tour en Bordeaux.

  • Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   07 July 2020Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   Elke ouder herkent het wel; de (dagelijkse) struggle om alles van het takenlijstje af te strepen. De kinderen ‘s ochtends op tijd afzetten op school, vervolgens snel door naar werk en ondertussen ook nog even snel boodschap doen - het kan soms een avontuur én uitdaging zijn om dit allemaal gedaan te krijgen. Gevalletje van ‘niet genoeg uren in de dag’ ;-) Gelukkig hebben wij de gouden tip: zet je auto en oude fiets in de garage en stap op de elektrische fiets. Zo simpel kan ‘t zijn!

  • WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   22 June 2020WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   Online platform WANT stapte op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  • MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   22 June 2020MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   We hebben weer een samenwerking waar we erg trots op zijn, namelijk met online platform MANIFY. Zij gingen op pad met de customized MANIFY x WATT NEW YORK e-bike en die maakte indruk. Diepe indruk.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »