Door WANT
22 Juni 2020

WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

    Nu de elektrische fiets definitief het hart van jongeren heeft veroverd, konden wij niet achterblijven. We stapten op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

    Wie nu nog het vooroordeel heeft dat een elektrische fiets typisch iets voor ouderen is, komt echt onder een steen vandaan. De jongere generatie heeft dit soort fietsen allang omarmd. En terecht, zo ondervinden we.

    WATT BOSTON

    Stoere look

    Wat aan onze elektrische fiets van vandaag, de WATT BOSTON, direct opvalt is de stoere look van de fiets. Van een accu is geen spoor te bekennen, die zit vakkundig in het frame weggewerkt. Wij kozen voor de versie met een stoer bruinleren zadel en bijpassende handvatten. Oké, wat uiterlijk betreft zitten we geramd

    Maar zoals wij mannen weten, het draait natuurlijk niet alleen maar om het uiterlijk. Het innerlijk telt ook mee. Nou, dat  zit wel goed bij de WATT BOSTON. Het innerlijk van deze elektrische fiets bestaat uit een motor die vijf standen heeft, van ongeveer 5 tot 25 kilometer per uur ondersteuning. Die standen zijn vooraf ingesteld, maar kun je zelf aanpassen naar eigen behoefte.

    Het is een aparte ervaring om te merken dat het trappen wat je doet heel veel effect heeft. Het voelt alsof iedere trap zo’n beetje dubbel wordt beloond. Dat gevoel van constant windje mee. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

    Zo ver kun je komen

    De accu laad je heel simpel in ongeveer drie uur volledig op. Hoe ver je er vervolgens mee kunt fietsen, hangt van meerdere factoren af. Zoals je eigen gewicht, de ondersteuningsstand die je kiest en de omstandigheden waarin je fietst. Maar over het algemeen kun je er wel vanuit gaan dat je met een elektrische fiets moeiteloos een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen

    Snelste in het verkeer

    Na een tijdje door de stad te hebben gereden dringt tot ons door dat we op deze elektrische fiets waarschijnlijk tot de snelste verkeersdeelnemers behoren. Dat wordt bevestigd als we auto’s inhalen die we pas weer terugzien als wij allang zijn afgestapt om een pakketje bij het werk af te geven. Misschien dat je op een scooter net zo snel bent, maar dit is veel gezonder en sportiever natuurlijk.

    De WATT BOSTON MALE is voor een elektrische fiets vrij vriendelijk geprijsd en je kun ‘m zelfs leasen. De brede banden en zijn robuuste uiterlijk, maken het een echte mannenfiets. Hij is er overigens ook in een vrouwenversie, dus met een lage instap.

    Check hier het hele artikel van WANT 

    Ook het elektrisch fietsen omarmen? Bekijk dan al onze modellen!

    Reacties
    Wees de eerste om te reageren...
    Laat een reactie achter