WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  Frans Nomden - 07 May 2020

  Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

  De coronacrisis trekt een grote groep consumenten over de streep om een elektrische fiets aan te schaffen.

  Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis
  News

  De coronacrisis trekt een grote groep consumenten over de streep om een elektrische fiets aan te schaffen. Nu het OV geen vanzelfsprekendheid meer is, sommige mensen zelfs wat geld overhouden en bovendien vanuit huis alle tijd hebben om online te vergelijken en te kopen, ziet producent van elektrische fietsen, WATT Mobility, een forse stijging in de verkoop van elektrische fietsen. Vooral publiek tussen de 25 en 50 jaar komt af op de design e-bikes die niet van een reguliere fiets te onderscheiden zijn.

  Waar WATT Mobility in het voorjaar sowieso al een lichte stijging van de verkopen ziet, is die stijging dit voorjaar vele malen groter. De design e-bikes van WATT Mobility zijn specifiek ontwikkeld voor middellange tot lange afstanden, in en om de stad en de behoefte daaraan is enorm gestegen. Frans Nomden, eigenaar WATT Mobility: “Door social distancing is het openbaar vervoer geen vanzelfsprekend meer en gaat men op zoek naar een alternatief. Met een actieradius van 40 tot 70 km en een snelheid van zo’n 25 km per uur ben je op korte afstanden met een e-bike sneller dan met de auto of de bus. Dat maakt de e-bike nu meer dan ooit een logische keuze. En steeds meer mensen zien dat in.”

  Duurzame mobiliteit krijgt steun in de rug

  Belangrijk neveneffect van de toegenomen interesse in elektrische fietsen is de bijdrage aan minder CO2 uitstoot in en om steden, waaronder Breda. Ook andere, internationale steden zoals Londen als Milaan, grijpen de lockdown aan om hun infrastructuur fietsvriendelijker te maken. Het streven van deze steden naar duurzame mobiliteit krijgt door deze crisis onverwacht een steun in de rug.

  Jongere generaties

  Vooral de jongere generaties, tussen de 25 – 50 jaar behoren tot de afnemers van de elektrische fietsen van WATT Mobility die nauwelijks te onderscheiden zijn van een reguliere fiets omdat de accu vrijwel onzichtbaar is verwerkt in het frame. Naar aanleiding van de toenemende vraag naar meer robuustere fietsen introduceert het bedrijf daarom twee nieuwe modellen: de WATT Boston en de WATT Brooklyn. Nomden: “De WATT BOSTON is een oer hollandse stadsfiets, maar dan elektrisch. De BROOKLYN is sportiever en is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen.

  Voor meer informatie, neem contact op met:

  Frans Nomden, via 06 33 59 33 59 of [email protected]

  Fotomateriaal vindt u op: www.wattfietsen.nl/downloads  

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Hövding airbag voor fietsers

   25 May 2021Hövding airbag voor fietsers

   Hövding airbag voor fietsers ’Beste uit de test’. De Zweedse innovatie Hövding komt als ’Beste uit de test’ bij de fietshelmen die de Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop aanbeveelt.

  • WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

   19 May 2021WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

   Het AD kopt: "Waanzinnig, die ga ik kopen". Lezers van het AD geven de WATT BROOKLYN een 8.2.

  • WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

   31 March 2021WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

   Het AD kopt: Lijkt zo gewoon, toch een pareltje. Wij zijn trots dat het testpanel de BOSTON waardeert met een dikke 8.

  • ANWB E-bike vergelijker

   17 February 2021ANWB E-bike vergelijker

   WATT fietsen worden positief beoordeeld door ANWB Experts.

  • De mooiste WATT-routes in het oosten van Nederland!

   26 November 2020De mooiste WATT-routes in het oosten van Nederland!

   De herfstblaadjes liggen ondertussen al grotendeels op de grond, wat het aanzicht van deze tijd natuurlijk prachtig maakt! Het herfstzonnetje heeft zich al een aantal keer laten zien en daarvan gebruik maken, doen we bij WATT natuurlijk op de e-bike. Van een fietstocht op de e-bike kan je namelijk extra genieten - door razendsnel naar de prachtige plekken van Nederland te fietsen.

  • De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   11 November 2020De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   De herfst is in volle gang en hoewel het misschien wat kouder is, is de natuur nu wel op haar best: van de prachtige verkleurde bladeren tot het herfstzonnetje - juist dit is hét moment om nog even naar buiten te trekken voordat de winter begint. En genieten van het najaar, dat doe je natuurlijk op een WATT e-bike. Dus, spring op je (nieuwe) elektrische fiets van WATT en maak een fietsritje in de natuur, waar je met 25 km per uur net wat meer ziet in een kortere tijd.

  • Rotsvast geloof in WATT

   03 November 2020Rotsvast geloof in WATT

   Grote kans dat je binnenkort de WATT Rotsvast fiets voorbij ziet rijden. Fietsen deden ze natuurlijk al maar nu dat ook elektrisch kan gebeurt dat steeds vaker. Ook bij bezichtigingen in randgemeenten pakken ze nu vaker de Rotsvast fiets dan de Rotsvast auto. Lekker buiten, en toch representatief voor de dag komen zonder zweet op hun voorhoofd.

  • Win een WATT bij SJEES

   01 October 2020Win een WATT bij SJEES

   Het Brabantse SJEES Magazine geeft een WATT MONTREAL weg onder haar trouwe lezers.

  • De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   28 September 2020De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   Dat er meer fietsen dan mensen in Nederland zijn, is ondertussen een welbekend feitje en hoewel we nog altijd gek zijn op onze oude stadsfiets, is de overstap naar een toffe e-bike steeds aantrekkelijker. Niet alleen is de algemene verkoop van e-bikes de afgelopen maanden enorm toegenomen, ook blijkt dat één op de drie jongeren ondertussen ook de overstap heeft gemaakt naar de e-bike. Maar wat zijn nu precies die voordelen van zo’n e-bike? En mocht je nog twijfelen; na het lezen van deze voordelen waarschijnlijk niet meer ;-)

  • WATT in Londen

   14 September 2020WATT in Londen

   Ondanks de Brexit maakt WATT Mobility de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »