Door de Corona situatie kan de wachttijd voor support aan huis via Get Bike Service langer duren dan u van ons gewend bent

  Frans Nomden - 07 May 2020

  Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

  De coronacrisis trekt een grote groep consumenten over de streep om een elektrische fiets aan te schaffen.

  Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis
  News

  De coronacrisis trekt een grote groep consumenten over de streep om een elektrische fiets aan te schaffen. Nu het OV geen vanzelfsprekendheid meer is, sommige mensen zelfs wat geld overhouden en bovendien vanuit huis alle tijd hebben om online te vergelijken en te kopen, ziet producent van elektrische fietsen, WATT Mobility, een forse stijging in de verkoop van elektrische fietsen. Vooral publiek tussen de 25 en 50 jaar komt af op de design e-bikes die niet van een reguliere fiets te onderscheiden zijn.

  Waar WATT Mobility in het voorjaar sowieso al een lichte stijging van de verkopen ziet, is die stijging dit voorjaar vele malen groter. De design e-bikes van WATT Mobility zijn specifiek ontwikkeld voor middellange tot lange afstanden, in en om de stad en de behoefte daaraan is enorm gestegen. Frans Nomden, eigenaar WATT Mobility: “Door social distancing is het openbaar vervoer geen vanzelfsprekend meer en gaat men op zoek naar een alternatief. Met een actieradius van 40 tot 70 km en een snelheid van zo’n 25 km per uur ben je op korte afstanden met een e-bike sneller dan met de auto of de bus. Dat maakt de e-bike nu meer dan ooit een logische keuze. En steeds meer mensen zien dat in.”

  Duurzame mobiliteit krijgt steun in de rug

  Belangrijk neveneffect van de toegenomen interesse in elektrische fietsen is de bijdrage aan minder CO2 uitstoot in en om steden, waaronder Breda. Ook andere, internationale steden zoals Londen als Milaan, grijpen de lockdown aan om hun infrastructuur fietsvriendelijker te maken. Het streven van deze steden naar duurzame mobiliteit krijgt door deze crisis onverwacht een steun in de rug.

  Jongere generaties

  Vooral de jongere generaties, tussen de 25 – 50 jaar behoren tot de afnemers van de elektrische fietsen van WATT Mobility die nauwelijks te onderscheiden zijn van een reguliere fiets omdat de accu vrijwel onzichtbaar is verwerkt in het frame. Naar aanleiding van de toenemende vraag naar meer robuustere fietsen introduceert het bedrijf daarom twee nieuwe modellen: de WATT Boston en de WATT Brooklyn. Nomden: “De WATT BOSTON is een oer hollandse stadsfiets, maar dan elektrisch. De BROOKLYN is sportiever en is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen.

  Voor meer informatie, neem contact op met:

  Frans Nomden, via 06 33 59 33 59 of [email protected]

  Fotomateriaal vindt u op: www.wattfietsen.nl/downloads  

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Win een WATT bij SJEES

   01 October 2020Win een WATT bij SJEES

   Het Brabantse SJEES Magazine geeft een WATT MONTREAL weg onder haar trouwe lezers.

  • De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   28 September 2020De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   Dat er meer fietsen dan mensen in Nederland zijn, is ondertussen een welbekend feitje en hoewel we nog altijd gek zijn op onze oude stadsfiets, is de overstap naar een toffe e-bike steeds aantrekkelijker. Niet alleen is de algemene verkoop van e-bikes de afgelopen maanden enorm toegenomen, ook blijkt dat één op de drie jongeren ondertussen ook de overstap heeft gemaakt naar de e-bike. Maar wat zijn nu precies die voordelen van zo’n e-bike? En mocht je nog twijfelen; na het lezen van deze voordelen waarschijnlijk niet meer ;-)

  • WATT in Londen

   14 September 2020WATT in Londen

   Ondanks de Brexit maakt WATT Mobility de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk

  • Met deze tips ga jij veilig met je WATT e-bike de weg op!

   03 September 2020Met deze tips ga jij veilig met je WATT e-bike de weg op!

   Fietsen kunnen we natuurlijk allemaal, want zoals velen zeggen: fietsen verleer je nooit. Het fietsen is er bij ons ingegoten met de paplepel, maar desondanks is het toch verstandig om rekening te houden met een aantal punten wanneer je de weg op gaat, vooral als jouw tweewieler in de schuur (binnenkort) een WATT e-bike is. Sportiever, sneller en eentje die je wat minder snel zal verwaarlozen dan je oude omafiets, enige voorzichtigheid is dus geboden!!

  • Zo blijft jouw WATT e-bike in perfecte staat!

   18 August 2020Zo blijft jouw WATT e-bike in perfecte staat!

  • WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   29 July 2020WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   Een elektrische fiets koop je niet zomaar. WATT biedt daarom een gratis en vrijblijvende proefrit.

  • WATT in Parijs

   18 July 2020WATT in Parijs

   WATT slaat haar vleugels uit in Frankrijk. Samen met het Franse Beastybike.com introduceert WATT haar fietsen in Parijs, Tour en Bordeaux.

  • Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   07 July 2020Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   Elke ouder herkent het wel; de (dagelijkse) struggle om alles van het takenlijstje af te strepen. De kinderen ‘s ochtends op tijd afzetten op school, vervolgens snel door naar werk en ondertussen ook nog even snel boodschap doen - het kan soms een avontuur én uitdaging zijn om dit allemaal gedaan te krijgen. Gevalletje van ‘niet genoeg uren in de dag’ ;-) Gelukkig hebben wij de gouden tip: zet je auto en oude fiets in de garage en stap op de elektrische fiets. Zo simpel kan ‘t zijn!

  • WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   22 June 2020WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   Online platform WANT stapte op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  • MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   22 June 2020MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   We hebben weer een samenwerking waar we erg trots op zijn, namelijk met online platform MANIFY. Zij gingen op pad met de customized MANIFY x WATT NEW YORK e-bike en die maakte indruk. Diepe indruk.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »