Door Frans Nomden
19 Mei 2021

WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

    WATT Mobility was dit jaar voor het eerst een van de deelnemende merken aan de nationale fietstest van het AD en regionale dagbladen. In maart viel de WATT BOSTON al in de prijzen als "beste koop" met een 8.0. Deze editie komt de WATT BROOKLYN als best getest uit de lezers beoordelingen. 

    Beste Getest

    De mei editie van de fietstest is gefocussed op een aantal categorieën van bakfiets tot mountainbike. In de categorie "elektrische lifestyle fiets tot € 2250,-" is de WATT BROOKLYN beoordeeld met een 8.2, en is daarmee de best geteste fiets in deze categorie. Lezers beoordelen de fiets met ruime voldoendes op rijeigenschappen, motorondersteuning en bediening via het geïntegreerde display. De prijs kwaliteit verhouding is goed, maar bovenal wordt het design van de fiets geroemd. 'Waanzinnige fiets', zegt een van de deelnemers. 'Die ga ik kopen'. Wil je exact weten wat de testers van de WATT BROOKLYN vonden? Op fietstest.nl kun je de commentaren, waarderingen en cijfers van alle testers inzien. 

     

     

    Reserveren

    Dat de BROOKLYN een gewilde fiets is blijkt ook uit de verkoopaantallen. De fiets is tot september al volledig uitverkocht. In week 39 worden de eerste volgende modellen weer uitgeleverd. Je kunt je fiets alvast reserveren om je bestelling veilig te stellen. Reserveren doe je eenvoudig online voor € 15,-. De reserveringskosten worden verrekend met de uiteindelijke afrekening. Uitlevering gaat op volgorde van reserveringsdatum. Wees er dus snel bij. 

    Reacties
    Wees de eerste om te reageren...
    Laat een reactie achter