WATT Fotoshoot

 • Geplaatst op
 • Door Frans Nomden
 • 4
WATT Fotoshoot

WATT kiekjes in Rotterdam

Daar zaten we op te wachten. De eerste zomerse dagen in Nederland om onze fietsen eens goed in het zonnetje te zetten. En hoe! 

 

Samen met huisfotograaf Remy van den Hurk van RemyDesign uit Breda, zijn we afgereisd naar Rotterdam. De professionele aanpak van Remy en Max heeft geleid tot en vlekkeloze dag en prachtige plaatjes. Onderstaand een greep uit de foto's.  Je zult ze terug zien in onze marketing uitingen, website en folder.

 

Namens Marc en mijzelf wil ik Remy en Max en de modellen Milou, Rik, Sejla en Jim bedanken voor productieve en bovenal gezellige dag.

 

Frans Nomden

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

 1. Frans Nomden Frans Nomden

  Kijk even op www.wattfietsen.nl. Naast de Fixie zijn er twee modellen met spatborden en verlichting. Een heren en een dames uitvoering :)

  Heren: https://www.wattfietsen.nl/nl/electric-male.html
  Dames: https://www.wattfietsen.nl/nl/electric-female.html

 2. Carla Carla

  Echt mooie fiets! Het enige dat ik mis, net als Koos, is de keuze van spatborden en verlichting in ons regenlandje. Met een hogere snelheid meer modder op je rug!
  Dat houd mij nu tegen om te pre-orderen.

 3. Frans Nomden Frans Nomden

  Dat kan vooralsnog alleen in Breda op Bosschtraat 31 bij Fiets Cafe KAMU. We verwachten snel een lijst met namen vrij te geven van andere service punten. Als je daarvan op de hoogte wil blijven kun je, je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief.

 4. Frans Nomden Frans Nomden

  Dat kan. Kom naar KAMU op de Boschstraat 31 in Breda. Daar staat de fiets en drink je direct een lekker kopje koffie.

 5. Koos Koos

  Ik zie diverse plaatjes van fietsen in diverse uitvoeringen. De fiets heeft hopelijk wel sparborden en verlichting.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »