WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  Frans Nomden - 04 June 2020

  Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

  We verruilen deze zomer onze vakanties op tropische bestemmingen voor een zomer in eigen land. Hoewel dat natuurlijk heel jammer is, biedt het ook weer tal van mogelijkheden. Dit is namelijk het perfecte moment om Nederland te ontdekken. En als je dan toch in eigen land moet blijven en alle festivals ook een jaartje zijn uitgesteld, maakt een toffe e-bike die zomer misschien toch wat leuker!

  Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!
  News

  Geen vakantie, maar wel vakantiegeld. Juist nu is het perfecte moment om te investeren in WATT e-bike. Waarom? Nou hierom: 

  1. Zomerse fietsritjes

  Wij zagen onszelf deze zomer ook al liggen: zon, wit strand, azuurblauwe zee en een drankje in de hand, maar we verschuiven onze vakanties massaal naar een ander moment. Dat is natuurlijk jammer, maar gelukkig valt er ook genoeg in Nederland te ontdekken. Natuurlijk kan je de auto pakken, maar hoe fijn is het als je ook gewoon een rondje kan maken met een elektrische fiets. Je geniet van het zonnetje (mét briesje), het is gezond en je komt op plekken die je met de auto of het OV waarschijnlijk nooit had gezien. Win-win ;-) 

  2. Hét nieuwe vervoersmiddel 

  Hoewel het openbaar vervoer weer normaal rijdt, wordt er nog steeds verzocht om het OV zo min mogelijk te gebruiken. En dat wordt een stuk makkelijker met een elektrische fiets. Maak van de gelegenheid gebruik om van jouw dagelijkse uitstapje naar kantoor of de kinderopvang een fietsmoment te maken. In de zon, met 1,5 meter afstand en een snelheid van 25 km/u kom jij gewoon relaxed aan op jouw plaats van bestemming. 

  3. Gezond het jaar door 

  We zoeken allemaal naar creatieve manieren om gezond te blijven. Hoewel die home workout of dat rondje hardlopen natuurlijk hartstikke goed is en je dat vooral moet blijven doen, kan je ook aanvullende aanpassingen doorvoeren in je levensstijl. Laat de auto bijvoorbeeld wat vaker staan en spring op jouw nieuwe elektrische fiets. Een stuk fietsen is namelijk niet alleen gezond voor je fysieke gesteldheid, maar doet ook wonderen voor hoe je je mentaal voelt. En dat is best lekker, vooral nu! 

  4. Besparen met je vakantiegeld

  Het vakantiegeld wordt vaak gezien als een fijn extraatje, waar je normaal natuurlijk van geniet tijdens je vakantie. En hoewel een elektrische fiets vaak wordt gezien als een grote investering, valt dit onder aan de streep best mee. Doordat je waarschijnlijk vaker je auto kan laten staan of je OV-abonnement kan opzeggen/verlagen, bespaar je uiteindelijk weer geld en dat is toch mooi meegenomen ;-) 

  Eigenlijk zien wij geen reden om niet over te stappen op een elektrische fiets. En met de e-bikes van WATT fiets je ook nog eens hip en betaalbaar door de stad! Benieuwd naar ons aanbod? Check https://www.wattfietsen.nl/nl/e-bikes/

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Hövding airbag voor fietsers

   25 May 2021Hövding airbag voor fietsers

   Hövding airbag voor fietsers ’Beste uit de test’. De Zweedse innovatie Hövding komt als ’Beste uit de test’ bij de fietshelmen die de Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop aanbeveelt.

  • WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

   19 May 2021WATT BROOKLYN BEST GETEST 2021

   Het AD kopt: "Waanzinnig, die ga ik kopen". Lezers van het AD geven de WATT BROOKLYN een 8.2.

  • WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

   31 March 2021WATT BOSTON BESTE KOOP 2021

   Het AD kopt: Lijkt zo gewoon, toch een pareltje. Wij zijn trots dat het testpanel de BOSTON waardeert met een dikke 8.

  • ANWB E-bike vergelijker

   17 February 2021ANWB E-bike vergelijker

   WATT fietsen worden positief beoordeeld door ANWB Experts.

  • De mooiste WATT-routes in het oosten van Nederland!

   26 November 2020De mooiste WATT-routes in het oosten van Nederland!

   De herfstblaadjes liggen ondertussen al grotendeels op de grond, wat het aanzicht van deze tijd natuurlijk prachtig maakt! Het herfstzonnetje heeft zich al een aantal keer laten zien en daarvan gebruik maken, doen we bij WATT natuurlijk op de e-bike. Van een fietstocht op de e-bike kan je namelijk extra genieten - door razendsnel naar de prachtige plekken van Nederland te fietsen.

  • De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   11 November 2020De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   De herfst is in volle gang en hoewel het misschien wat kouder is, is de natuur nu wel op haar best: van de prachtige verkleurde bladeren tot het herfstzonnetje - juist dit is hét moment om nog even naar buiten te trekken voordat de winter begint. En genieten van het najaar, dat doe je natuurlijk op een WATT e-bike. Dus, spring op je (nieuwe) elektrische fiets van WATT en maak een fietsritje in de natuur, waar je met 25 km per uur net wat meer ziet in een kortere tijd.

  • Rotsvast geloof in WATT

   03 November 2020Rotsvast geloof in WATT

   Grote kans dat je binnenkort de WATT Rotsvast fiets voorbij ziet rijden. Fietsen deden ze natuurlijk al maar nu dat ook elektrisch kan gebeurt dat steeds vaker. Ook bij bezichtigingen in randgemeenten pakken ze nu vaker de Rotsvast fiets dan de Rotsvast auto. Lekker buiten, en toch representatief voor de dag komen zonder zweet op hun voorhoofd.

  • Win een WATT bij SJEES

   01 October 2020Win een WATT bij SJEES

   Het Brabantse SJEES Magazine geeft een WATT MONTREAL weg onder haar trouwe lezers.

  • De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   28 September 2020De voordelen van een e-bike op een rijtje!

   Dat er meer fietsen dan mensen in Nederland zijn, is ondertussen een welbekend feitje en hoewel we nog altijd gek zijn op onze oude stadsfiets, is de overstap naar een toffe e-bike steeds aantrekkelijker. Niet alleen is de algemene verkoop van e-bikes de afgelopen maanden enorm toegenomen, ook blijkt dat één op de drie jongeren ondertussen ook de overstap heeft gemaakt naar de e-bike. Maar wat zijn nu precies die voordelen van zo’n e-bike? En mocht je nog twijfelen; na het lezen van deze voordelen waarschijnlijk niet meer ;-)

  • WATT in Londen

   14 September 2020WATT in Londen

   Ondanks de Brexit maakt WATT Mobility de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »