Wegens de corona situatie kunnen levertijden afwijken. Wij doen ons best om dit tot het minimum te beperken.

  Frans Nomden - 04 June 2020

  Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

  We verruilen deze zomer onze vakanties op tropische bestemmingen voor een zomer in eigen land. Hoewel dat natuurlijk heel jammer is, biedt het ook weer tal van mogelijkheden. Dit is namelijk het perfecte moment om Nederland te ontdekken. En als je dan toch in eigen land moet blijven en alle festivals ook een jaartje zijn uitgesteld, maakt een toffe e-bike die zomer misschien toch wat leuker!

  Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!
  News

  Geen vakantie, maar wel vakantiegeld. Juist nu is het perfecte moment om te investeren in WATT e-bike. Waarom? Nou hierom: 

  1. Zomerse fietsritjes

  Wij zagen onszelf deze zomer ook al liggen: zon, wit strand, azuurblauwe zee en een drankje in de hand, maar we verschuiven onze vakanties massaal naar een ander moment. Dat is natuurlijk jammer, maar gelukkig valt er ook genoeg in Nederland te ontdekken. Natuurlijk kan je de auto pakken, maar hoe fijn is het als je ook gewoon een rondje kan maken met een elektrische fiets. Je geniet van het zonnetje (mét briesje), het is gezond en je komt op plekken die je met de auto of het OV waarschijnlijk nooit had gezien. Win-win ;-) 

  2. Hét nieuwe vervoersmiddel 

  Hoewel het openbaar vervoer weer normaal rijdt, wordt er nog steeds verzocht om het OV zo min mogelijk te gebruiken. En dat wordt een stuk makkelijker met een elektrische fiets. Maak van de gelegenheid gebruik om van jouw dagelijkse uitstapje naar kantoor of de kinderopvang een fietsmoment te maken. In de zon, met 1,5 meter afstand en een snelheid van 25 km/u kom jij gewoon relaxed aan op jouw plaats van bestemming. 

  3. Gezond het jaar door 

  We zoeken allemaal naar creatieve manieren om gezond te blijven. Hoewel die home workout of dat rondje hardlopen natuurlijk hartstikke goed is en je dat vooral moet blijven doen, kan je ook aanvullende aanpassingen doorvoeren in je levensstijl. Laat de auto bijvoorbeeld wat vaker staan en spring op jouw nieuwe elektrische fiets. Een stuk fietsen is namelijk niet alleen gezond voor je fysieke gesteldheid, maar doet ook wonderen voor hoe je je mentaal voelt. En dat is best lekker, vooral nu! 

  4. Besparen met je vakantiegeld

  Het vakantiegeld wordt vaak gezien als een fijn extraatje, waar je normaal natuurlijk van geniet tijdens je vakantie. En hoewel een elektrische fiets vaak wordt gezien als een grote investering, valt dit onder aan de streep best mee. Doordat je waarschijnlijk vaker je auto kan laten staan of je OV-abonnement kan opzeggen/verlagen, bespaar je uiteindelijk weer geld en dat is toch mooi meegenomen ;-) 

  Eigenlijk zien wij geen reden om niet over te stappen op een elektrische fiets. En met de e-bikes van WATT fiets je ook nog eens hip en betaalbaar door de stad! Benieuwd naar ons aanbod? Check https://www.wattfietsen.nl/nl/e-bikes/

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   29 July 2020WATT lanceert de gratis vrijblijvende proefrit!

   Een elektrische fiets koop je niet zomaar en dat begrijpen wij maar al te goed bij WATT. Wat voor de een belangrijk is, neemt de ander misschien niet eens in overweging. Toch is het slim om een aantal te zaken te laten meewegen voordat je overgaat tot de aanschaf van een (WATT) e-bike. Zoals de mogelijkheid tot een gratis vrijblijvende proefrit. Ter ere van deze nieuwe lancering, zetten wij op een rijtje waar je nog meer op moet letten, handig toch? ;-)

  • WATT in Parijs

   18 July 2020WATT in Parijs

   WATT slaat haar vleugels uit in Frankrijk. Samen met het Franse Beastybike.com introduceert WATT haar fietsen in Parijs, Tour en Bordeaux.

  • Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   07 July 2020Dit is waarom een WATT e-bike óók ideaal is voor ouders

   Elke ouder herkent het wel; de (dagelijkse) struggle om alles van het takenlijstje af te strepen. De kinderen ‘s ochtends op tijd afzetten op school, vervolgens snel door naar werk en ondertussen ook nog even snel boodschap doen - het kan soms een avontuur én uitdaging zijn om dit allemaal gedaan te krijgen. Gevalletje van ‘niet genoeg uren in de dag’ ;-) Gelukkig hebben wij de gouden tip: zet je auto en oude fiets in de garage en stap op de elektrische fiets. Zo simpel kan ‘t zijn!

  • WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   22 June 2020WANT: Snel door het stadsverkeer met deze stoere elektrische fiets

   Online platform WANT stapte op de WATT BOSTON MALE om eindelijk zelf eens te ervaren hoe het is om altijd wind mee te hebben.

  • MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   22 June 2020MANIFY X WATT: ZÓ STIJLVOL KAN EEN URBAN E-BIKE ZIJN

   We hebben weer een samenwerking waar we erg trots op zijn, namelijk met online platform MANIFY. Zij gingen op pad met de customized MANIFY x WATT NEW YORK e-bike en die maakte indruk. Diepe indruk.

  • Bright.nl: deze hippe e-bike voor in de stad fietst erg soepel

   16 June 2020Bright.nl: deze hippe e-bike voor in de stad fietst erg soepel

   De nieuwe e-bike Watt Brooklyn heeft een strak ontwerp en goede features, waaronder soepele trapondersteuning. Bright heeft de nieuwe Nederlandse e-bike getest. Kan Watt zich meten met concurrenten als VanMoof en Cowboy?

  • Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

   04 June 2020Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

   We verruilen deze zomer onze vakanties op tropische bestemmingen voor een zomer in eigen land. Hoewel dat natuurlijk heel jammer is, biedt het ook weer tal van mogelijkheden. Dit is namelijk het perfecte moment om Nederland te ontdekken. En als je dan toch in eigen land moet blijven en alle festivals ook een jaartje zijn uitgesteld, maakt een toffe e-bike die zomer misschien toch wat leuker!

  • Dit kost het opladen van jouw WATT-fiets (spoiler: niet veel)

   14 May 2020Dit kost het opladen van jouw WATT-fiets (spoiler: niet veel)

   De verkoop van elektrische fietsen is de afgelopen jaren sterk toegenomen in Nederland (NOS, 2020). Waar de e-bike voorheen vooral werd geassocieerd met ouderen, verruilen tegenwoordig ook veel jongeren hun tweedehandse barrel voor een gloednieuwe elektrische stadsfiets die je gemakkelijk kan opladen. Maar wat voor invloed heeft zo’n e-bike nu eigenlijk op je energierekening?

  • Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

   07 May 2020Verkoop elektrische fietsen neemt vlucht door coronacrisis

   De coronacrisis trekt een grote groep consumenten over de streep om een elektrische fiets aan te schaffen.

  • WATT fietsen leasen

   23 April 2020WATT fietsen leasen

   Wil jij je medewerkers inspireren om de auto te laten staan en vaker de fiets te pakken? Dan komt dat goed uit! Vanaf nu kun je ook WATT fietsen leasen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »