Door Frans Nomden
4 Juni 2020

Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

Zomer in eigen land? Tijd voor een WATT e-bike!

    Geen vakantie, maar wel vakantiegeld. Juist nu is het perfecte moment om te investeren in WATT e-bike. Waarom? Nou hierom: 

    1. Zomerse fietsritjes

    Wij zagen onszelf deze zomer ook al liggen: zon, wit strand, azuurblauwe zee en een drankje in de hand, maar we verschuiven onze vakanties massaal naar een ander moment. Dat is natuurlijk jammer, maar gelukkig valt er ook genoeg in Nederland te ontdekken. Natuurlijk kan je de auto pakken, maar hoe fijn is het als je ook gewoon een rondje kan maken met een elektrische fiets. Je geniet van het zonnetje (mét briesje), het is gezond en je komt op plekken die je met de auto of het OV waarschijnlijk nooit had gezien. Win-win ;-) 

    2. Hét nieuwe vervoersmiddel 

    Hoewel het openbaar vervoer weer normaal rijdt, wordt er nog steeds verzocht om het OV zo min mogelijk te gebruiken. En dat wordt een stuk makkelijker met een elektrische fiets. Maak van de gelegenheid gebruik om van jouw dagelijkse uitstapje naar kantoor of de kinderopvang een fietsmoment te maken. In de zon, met 1,5 meter afstand en een snelheid van 25 km/u kom jij gewoon relaxed aan op jouw plaats van bestemming. 

    3. Gezond het jaar door 

    We zoeken allemaal naar creatieve manieren om gezond te blijven. Hoewel die home workout of dat rondje hardlopen natuurlijk hartstikke goed is en je dat vooral moet blijven doen, kan je ook aanvullende aanpassingen doorvoeren in je levensstijl. Laat de auto bijvoorbeeld wat vaker staan en spring op jouw nieuwe elektrische fiets. Een stuk fietsen is namelijk niet alleen gezond voor je fysieke gesteldheid, maar doet ook wonderen voor hoe je je mentaal voelt. En dat is best lekker, vooral nu! 

    4. Besparen met je vakantiegeld

    Het vakantiegeld wordt vaak gezien als een fijn extraatje, waar je normaal natuurlijk van geniet tijdens je vakantie. En hoewel een elektrische fiets vaak wordt gezien als een grote investering, valt dit onder aan de streep best mee. Doordat je waarschijnlijk vaker je auto kan laten staan of je OV-abonnement kan opzeggen/verlagen, bespaar je uiteindelijk weer geld en dat is toch mooi meegenomen ;-) 

    Eigenlijk zien wij geen reden om niet over te stappen op een elektrische fiets. En met de e-bikes van WATT fiets je ook nog eens hip en betaalbaar door de stad! Benieuwd naar ons aanbod? Check https://www.wattfietsen.nl/nl/e-bikes/

    Reacties
    Wees de eerste om te reageren...
    Laat een reactie achter