5 April 2021

Kathinka

Kathinka

Wij hebben klanten gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. En dat heeft bijzondere docu profiles opgeleverd. Vaak heel herkenbaar en grappig, maar soms ook ontroerend. En in alle gevallen eerlijk en gemeend. Volg de komende weken Jorieke, Peter Henry, Erik, Joyce en nog vele anderen. 

 

WATT x Kathinka

Deze keer volgt WATT Kathinka die via haar werkgever een WATT fiets aangeboden kreeg. 

 

Kathinka: "Met een elektrische fiets kom je fitter aan en kun je gelijk weer door met je afspraken"

Mijn naam is Kathinka, ik ben 41 jaar en ik kom uit Middelburg. Ik ben sinds een half jaartje in het bezit gekomen van een WATT fiets via mijn werkgever.

Ik vind het heerlijk om lekker in de buitenlucht te zijn en daarnaast ben ik op de fiets ook nog sneller op mijn werk dan dat ik met de auto zou gaan. Ik woon op ongeveer 4km afstand van mijn werk. Voorheen pakte ik ook wel vaak de gewone fiets, alleen dan merk je toch dat je wat vermoeid en bezweet aankomt op je werk en met een elektrische fiets kom je fitter aan en kun je gelijk weer door met je afspraken.

Met slechter weer was ik toch ook sneller geneigd om met de auto te gaan. Alleen nu met de elektrische fiets ben ik veel sneller en kom ik ook nog eens veel fitter aan op mijn werk. Zeker nu we veel vanuit huis werken vanwege corona kan ik veel makkelijker mijn afspraken met de fiets doen. Ik ben sneller op locatie, dus het bespaart tijd. Dat is een groot voordeel.

Ik ben verhuurmakelaar en doe mijn afspraken nu veel op de fiets. Wat ik leuk vind is dat je gelijk een leuk gespreksonderwerp hebt. Als je aankomt op de fiets, dan kijken de mensen naar je fiets en denken: wat een leuk ding. Je hebt dan gelijk een verbinding om daar verder op door te gaan, een ijsbreker. Ik moet vaak uitleggen dat het een elektrische fiets is en dan staan mensen toch verbaasd te kijken. Je ziet het er helemaal niet vanaf en ziet er gewoon hartstikke leuk uit.

Onderweg kan ik genieten van de natuur. Ik kan kiezen uit een saaie recht toe, recht aan weg, maar dan ga je wel snel. Je haalt dan zelfs 35 km per uur op deze fiets. Of ik ga door een lintbebouwing met allemaal jaren 30 huizen om me heen, het is groen, lekker wind. Je ziet mensen. Frisse wind door je haren. Het is gewoon geweldig om zo je dag te beginnen!

Benieuwd naar de verhalen van andere WATT rijders? Blijf ons volgen! 

Kathinka x WATT Boston female

 

Ervaar zelf onze e-bikes. Boek een proefrit!

Een fiets moet je kunnen voelen. Beleef daarom WATT bij je thuis! Boek nu gratis en vrijblijvend een proefrit. Wij brengen de fiets tot aan jouw voordeur zodat jij deze op je gemak kunt uitproberen. Of maak een afspraak voor een proefrit bij één van onze verkooppunten.

 

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter