30 Juni 2021

Margaretha

Margaretha

Wij hebben klanten gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. En dat heeft bijzondere docu profiles opgeleverd. Vaak heel herkenbaar en grappig, maar soms ook ontroerend. En in alle gevallen eerlijk en gemeend. Volg de komende weken Jorieke, Peter Henry, Erik, Joyce en nog vele anderen. 

 

WATT x Margaretha

Deze keer volgt WATT Margaretha die iedere maandag 60 kilometer fietst om haar ouders te bezoeken!

 

Margaretha: "Ik ga tegenwoordig elke maandag naar mijn ouders. 30km heen en 30km terug."

Ik ben Margaretha, ben 50 jaar en woon in Utrecht, Leidsche Rijn.

Ik hou eigenlijk helemaal niet zo van fietsen, ik ben meer een wandelaar. Maar nu ik de elektrische fiets heb, ben ik zeker een fervent fietser geworden. Ik vind het fantastisch. Het is veel makkelijker om de brug op te gaan en door de wind en regen te fietsen. Het is nu allemaal niet meer zo erg. Je fietst iedereen voorbij. Het is gewoon makkelijk en het kost amper moeite. Je raakt er niet heel erg van bezweet.

Ik ga tegenwoordig elke maandag naar mijn ouders om ze een beetje te helpen met wat praktische zaken thuis. Ze wonen 30 km verderop en voorheen ging ik dus vaak met de trein, maar door corona mijd ik de trein liever. Toen heb ik de elektrische fiets aangeschaft en nu fiets ik op m'n gemak 30 km heen en 30 km terug. Dus in totaal 60km op een middag. Je fietst gewoon zo makkelijk. Ik doe het in 1 uur en een kwartier. Als ik met het openbaar vervoer zou gaan ben ik die reistijd ook kwijt op die afstand. En nu ben je lekker buiten, dat is gezond, je beweegt, je fietst, je ziet vanalles, je komt mensen tegen. Het is gewoon hartstikke leuk en eigenlijk altijd wel lekker weer. 

Als ik ergens naar toe ga neem ik het liefst de binnendoor routes. De avontuurlijke, toeristische routes. Naar mijn ouders neem ik de knooppunten route, hartstikke mooi. Ik neem op de heenweg ook altijd een andere route dan op de terugweg.

Wat ik ook een voordeel van deze fiets vind is het oplaadsysteem. Het is heel mooi weggewerkt in het frame en het opladen gaat heel gemakkelijk. Je hoeft geen groot apparaat van je fiets te halen. Niemand ziet dat het een elektrische fiets is. Ik krijg er altijd veel complimenten over. De eerste keer dat ik er mee ging fietsen werd ik bijgehaald door een meneer op een brommer. Hij zei: "Hoe kan jij zo snel fietsen op die fiets?" Toen ik zei dat het een elektrische fiets was zei hij: "Dat zie je helemaal niet, waar zit die accu dan?" Nou, in de buis dus! 

Het is ook een mooi retro model, mooie zwarte glimmende kleur. Ik ben er heel blij mee.
Inmiddels heb ik er al 4000km mee gefietst!

Benieuwd naar de verhalen van andere WATT rijders? Blijf ons volgen! 

Margaretha x WATT Boston female

 

Ervaar zelf onze e-bikes. Boek een proefrit!

Een fiets moet je kunnen voelen. Beleef daarom WATT bij je thuis! Boek nu gratis en vrijblijvend een proefrit. Wij brengen de fiets tot aan jouw voordeur zodat jij deze op je gemak kunt uitproberen. Of maak een afspraak voor een proefrit bij één van onze verkooppunten.

 

Reacties
Bertha
16 Sep 2021
Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources <br />
back to your site? My blog site is in the exact same niche as yours and my users would definitely benefit from some of <br />
the information you provide here. Please let me know if this ok with you.<br />
Many thanks! Ib (&lt;A HREF=&quot;https://pornmoviesarbsk.blogspot.com&quot;&gt;pornmoviesarbsk.blogspot.com&lt;/A&gt;)
Laat een reactie achter