3 Mei 2021

Vera

Vera

Wij hebben klanten gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. En dat heeft bijzondere docu profiles opgeleverd. Vaak heel herkenbaar en grappig, maar soms ook ontroerend. En in alle gevallen eerlijk en gemeend. Volg de komende weken Jorieke, Peter Henry, Erik, Joyce en nog vele anderen. 

WATT x Vera

Deze keer volgt WATT Vera die als pontwachter iedere dag vanuit Amsterdam met de elektrische fiets naar de pont gaat. 

 

Vera: "Ik ben pontwachter en vond een elektrische fiets bij het pontje passen."

Ik heet Vera, ik ben 47 en ik kom uit Amsterdam. Ik ben echt een Nederlander en de fiets is mijn primaire transportmiddel. Ik heb ook nooit een auto gehad, nooit een auto willen hebben. Ik had op een gegeven moment toch wel een snelle fiets nodig om snel naar mijn werk te kunnen en flexibel te kunnen zijn.

Ik woon in de stad, maar ik werk op het platteland dus ik heb elke dag zeker 20 kilometer af te leggen. Als ik me lekker fit voel en ik heb er zin in dan kan ik zo'n fiets in een lagere stand zetten en dan is het echt wel een beetje een work-out maar dan met het beste uitzicht denkbaar. Maar na een lange dag werken ben je ook wel eens moe en wil je zo makkelijk mogelijk naar huis. Nou die optie heb je dan ook en dat vind ik toch wel heel prettig. Ik kan alle kanten op en je kan het benaderen zoals je wil.

Ik vond het vrij vanzelfsprekend dat ik een elektrische fiets zou nemen. Ik ben pontwachter. Ik pacht en beheer een klein veerpontje in het lage land boven Amsterdam. Ik ga altijd de andere kant op, als de mensen de stad in gaan, dan ga ik juist het platteland in om te werken.

Ik vond een elektrische fiets bij het pontje passen. Dat pontje is traditioneel, duurzaam, uitstootvrij. Toen dacht ik eerst, misschien heb ik wel een auto nodig. Ik moet vaak boodschappen doen, dingen regelen, dat heb je als je de chef bent. Maar ik dacht: Nee, dat gaan we groen doen en groen houden. Net zoals de pont die elektrisch is aangedreven, vind ik dat mijn manier om naar de pont te komen als pontwachter gewoon vergelijkbaar moet zijn.

Benieuwd naar de verhalen van andere WATT rijders? Blijf ons volgen! 

Vera x WATT Boston female

 

Ervaar zelf onze e-bikes. Boek een proefrit!

Een fiets moet je kunnen voelen. Beleef daarom WATT bij je thuis! Boek nu gratis en vrijblijvend een proefrit. Wij brengen de fiets tot aan jouw voordeur zodat jij deze op je gemak kunt uitproberen. Of maak een afspraak voor een proefrit bij één van onze verkooppunten.

 

Reacties
Teknik Informatika
14 Mei 2023
How did Vera's experience with WattFietsen electric bikes in the Netherlands improve her mobility and quality of life? <a href="https://openlibrary.telkomuniversity.ac.id/">Tel U</a>
Laat een reactie achter