WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  14 May 2021

  Jorieke

  In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Als eerste: Jorieke.

  Jorieke
  Docu Profiles

  Wij hebben klanten gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. En dat heeft bijzondere docu profiles opgeleverd. Vaak heel herkenbaar en grappig, maar soms ook ontroerend. En in alle gevallen eerlijk en gemeend. Volg de komende weken Jorieke, Peter Henry, Erik, Joyce en nog vele anderen. 

   

  WATT x Jorieke

  Deze keer volgt WATT Jorieke die haar Watt BOSTON Female e-bike gebruikt om naar het strand te gaan.

   

  Jorieke: "Ik hou eigenlijk al mijn hele leven van fietsen"

  Mijn naam is Jorieke. Ik ben 27 jaar en ik woon in Den Haag.

  Ik hou eigenlijk al mijn hele leven van fietsen. Ik heb geen auto en om ook grotere afstanden af te leggen vond ik een elektrische fiets wel heel erg handig. Ik ben vaak op het strand te vinden en ik vind het lekker om daar dan op de fiets naar toe te gaan.

  Mijn vriend woont in Rotterdam, maar ook die langere afstand kan ik met de fiets afleggen. Net als naar mijn familie die in Delft woont, daar kan ik ook snel naar toe. Maar ook voor gewoon de wat kortere afstanden, vind ik het fijn om de fiets te kunnen pakken. In de stad ben je gewoon veel sneller op de fiets. Ik zie wel echt een meerwaarde om de fiets te pakken in plaats van een auto.

  Mijn gedachte was ook om met de fiets naar mijn werk te gaan in Rotterdam. Dat heb ik nu helaas nog niet kunnen doen, maar dat wil ik zeker wel vaker doen. Ook als het lekker weer is om dan de trein en de fiets af te kunnen wisselen.

  Het is fijn om de fiets te hebben en de mogelijkheid te hebben om je fiets te pakken. Je weet gewoon: ik stap nu op de fiets en 30 minuten later ben ik er.

  Het is dan heel leuk om iedereen in te kunnen halen en overal lekker snel te zijn. Je komt ook niet bezweet aan. Ik luister vaak een podcast en ben lekker aan het bewegen. Ik vind het een heel fijne manier van mezelf transporteren en echt een heel fijn vervoersmiddel.

  Benieuwd naar de verhalen van andere WATT rijders? Blijf ons volgen! 

  Jorieke x WATT Boston female

   

  Ervaar zelf onze e-bikes. Boek een proefrit!

  Een fiets moet je kunnen voelen. Beleef daarom WATT bij je thuis! Boek nu gratis en vrijblijvend een proefrit. Wij brengen de fiets tot aan jouw voordeur zodat jij deze op je gemak kunt uitproberen. Of maak een afspraak voor een proefrit bij één van onze verkooppunten.

   

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Vera

   23 June 2021Vera

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze week: Vera.

  • Kathinka

   16 June 2021Kathinka

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze keer: Kathinka.

  • Martijn

   09 June 2021Martijn

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze week: Martijn.

  • Patrick

   02 June 2021Patrick

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze week volgen we Patrick.

  • Margaretha

   26 May 2021Margaretha

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze keer: Margaretha

  • Jorieke

   14 May 2021Jorieke

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Als eerste: Jorieke.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »