BOSTON BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  19 May 2021

  Peter Henry

  In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze week Peter Henry

  Peter Henry
  Docu Profiles

  Wij hebben klanten gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. En dat heeft bijzondere docu profiles opgeleverd. Vaak heel herkenbaar en grappig, maar soms ook ontroerend. En in alle gevallen eerlijk en gemeend. Volg de komende weken Jorieke, Peter Henry, Erik, Joyce en nog vele anderen. 

  WATT x Peter Henry

  Deze keer volgt WATT E-Bikes, Peter Henry, 35 jaar woont in Amsterdam Noord en kreeg een optie voor auto van de zaak. Bekijk zijn persoonlijke verhaal over WATT.

   

   

  Peter Henry: "Ik heb de optie gekregen om een auto te krijgen van mijn baas. Dat vond ik niet helemaal een goed idee"

  Ik ben Peter Henry. Ik ben 35 en ik woon in Amsterdam Noord Tuindorp Oostzaan.

  Ik heb de optie gekregen om een auto te krijgen van mijn baas. Ik ben naar Noord verhuisd. Eerst woonde ik in Amsterdam Oud Zuid naast mijn werk, wat echt een vloek en een zegen is. Daardoor is er toch een afstand tot mijn werk ontstaan en dan moet je beslissen hoe je dan naar je werk gaat.

  Die auto vond ik niet helemaal een goed idee, dus ik dacht: ik ga even Googelen naar een hele mooie fiets. Het internet gaf mij resultaten waar als een soort engelengeschal ineens de WATT fiets daar te zien was. Zodoende besteld en nu fiets ik er al een tijdje met heel veel plezier op.

  Ik maak dagelijks gebruik van de fiets. Vaak ben ik aan het werk in het café restaurant waar ik bedrijfsleider ben. het is altijd nodig voor mij dat ik daar snel kan zijn als ik stand-by sta om bijvoorbeeld problemen op te lossen. Dan is het wel fijn dat je je heel snel kan verplaatsen. En eigenlijk als je het vergelijkt met de auto en de fiets, dat scheelt helemaal niet zo veel en je bent ook nog een beetje in beweging.

  Via Amsterdam West fiets ik zo langs het Vondelpark naar mijn werk toe. Het zijn allemaal gebaande paden, dus ik kan me heel snel verplaatsen. Je krijgt echt verschillende gezichten te zien van de stad. Van Tuindorp Oostzaan wat een ontzettend schattig poppendorpje is met allemaal poppenhuisjes en dan kom je op het industriële NDSM wat echt ruw en in opkomst is en dan kom je eigenlijk weer in het centrum.

  Dat is wel het geluk van mijn rit. Ik zie alles van Amsterdam en dat is wel het mooie van zo'n snelle fiets dat je dat allemaal mag zien. Dan neem je het ook echt beter in je op. Als je in het centrum zou wonen dan wordt het heel erg normaal, maar nu ben ik toch altijd een beetje toerist in eigen stad.

  Je bent in beweging wat heel fijn is, ik fiets toch elke dag wel 20 kilometer. Het is wel fietsen met 'cheat codes' natuurlijk, maar het gevoel van bewegen is wel heel fijn. Je hebt die vrijheid. De trapondersteuning is heerlijk om te hebben, vooral met wind tegen!

  BENIEUWD NAAR DE VERHALEN VAN ANDERE WATT RIJDERS? BLIJF ONS VOLGEN! 

   

  Ervaar zelf onze e-bikes. Boek een proefrit!

  Een fiets moet je kunnen voelen. Beleef daarom WATT bij je thuis! Boek nu gratis en vrijblijvend een proefrit. Wij brengen de fiets tot aan jouw voordeur zodat jij deze op je gemak kunt uitproberen. Of maak een afspraak voor een proefrit bij één van onze verkooppunten.

   

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Kathinka

   16 June 2021Kathinka

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze keer: Kathinka.

  • Martijn

   09 June 2021Martijn

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze week: Martijn.

  • Patrick

   02 June 2021Patrick

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze week volgen we Patrick.

  • Margaretha

   26 May 2021Margaretha

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze keer: Margaretha

  • Peter Henry

   19 May 2021Peter Henry

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Deze week Peter Henry

  • Jorieke

   14 May 2021Jorieke

   In deze WATT Docu Profiles volgen wij verschillende rijders. Als eerste: Jorieke.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »