Hallmark
Hallmark
View video
  • 01 / 09
€1.575
€1.399  Incl. btw
Levering binnen 10 dagen
in3
Gespreid betalen?
Geen verzekering
Voordelige Tweedekans vanaf €1.299,00
  • Thuisbezorgd in 10 tot 15 dagen
  • 30 dagen retourgarantie
  • Betaal achteraf of in 3 termijnen
op alle e-bikes
2 jaar garantie
retourgarantie
30dagen op proef
support en onderhoud via
70servicepunten
Product informatie

De BOSTON is een robuuste stadsfiets met een oer Hollands design. En natuurlijk elektrisch. Dat maakt de BOSTON tot de ultieme stadsfiets. Je baant je een weg door de stad met alle gemak van de wereld. Van deur tot deur vaak sneller, en sowieso gezonder, dan met de auto of de scooter. Heerlijk genietend van de buitenlucht. 

 

Robuust design

Het frame is gemaakt van zwartgelakt aluminium. Dat maakt de fiets lekker licht, rond de 17,5 KG. Zo kun je er ook zonder trapondersteuning prima op fietsen. De spatborden zijn van metaal en in dezelfde kleur meegelakt. Verder is de fiets is uitgerust met voor- en achterlicht en reflecterende banden waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent. Het stuur en het zadel zijn in hoogte verstelbaar om makkelijk je eigen, meest comfortabele zithouding in te stellen. 

Je kunt de BOSTON eenvoudig uitbreiden met een voorrekje of bagagedrager . Beide speciaal voor WATT ontworpen door Steco uit Nederland. De bagagedrager heeft een draagvermogen van
meer dan 25 KG, waardoor je er eenvoudig en veilig een kinderzitje op kunt monteren. Net als alle andere WATT fietsen kun je op de BOSTON eenvoudig een ringslot monteren. De fiets wordt standaard geleverd met een dubbele fietsstandaard. Zo kun je de fiets overal in de stad makkelijk en veilig parkeren.

 

Tot 25 KM per uur ondersteuning

De elektrische motor vind je in de achteras en heeft een vermogen van 250 WATT. De aandrijving vindt plaats via een snelheidssensor bij je trapas. De motor kent 5 standen van ongeveer 5 km tot 25 km per uur ondersteuning. De standen zijn vooraf ingesteld, maar kun je zelf aanpassen naargelang je eigen wensen. Een handleiding daarvoor vind je hier. Om ook met hogere snelheid lekker te kunnen fietsen is er gebruik gemaakt van een verzet van 2,75. Dit is de verhouding tussen de tandwielen voor en achter. Ook wel gear ratio genoemd. Het wegfietsen of optrekken is daardoor theoretisch zwaarder, maar omdat de elektromotor vrijwel direct ondersteuning geeft merk je daar weinig van.

 

Onzichtbare Batterij

De fiets haalt zijn energie uit een 36V - 10,5AH lithium batterij. De fiets laad je op via een lader die je verbindt met je fiets. Vergelijkbaar met het opladen van je mobiele telefoon. Het opladen van een volledig lege accu duurt ongeveer 3 uur. De gemiddelde levensduur van de batterij is ongeveer drie jaar of ongeveer 500 laad-cicli. Hou er rekening mee dat het bereik van een accu daarna af kan nemen. Het vervangen van de batterij is echter zo gebeurd. Dit kun je zelf doen of laten doen door een fietsenmaker. Volg daarbij de stappen uit de montagevideo.

 

40 - 70 KM Actieradius

Hoe ver je met een volle accu kunt fietsen (de actieradius) is afhankelijk van een aantal factoren. Het hangt af van je eigen gewicht, de ondersteuningsstand die je kiest en de omstandigheden waarin je fietst. Bij harde tegenwind bijvoorbeeld en ondersteuningsstand 5 is de actieradius kleiner dan op een vlakke weg met wind mee en ondersteuningsstand 1. Over het algemeen kun je er van uitgaan dat je een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen. Meer dan genoeg dus voor dagelijkse ritjes in de stad.

 

Makkelijk te onderhouden

Om optimaal van je nieuwe fiets te kunnen genieten is het belangrijk om je fiets goed te onderhouden. Wij hebben een fiets ontwikkeld zonder overbodige toetsers of bellen. Hierdoor kun je het onderhoud eenvoudig zelf uitvoeren. Denk daarbij aan het vervangen van remblokjes, plakken van een band of het smeren van je ketting. De meeste onderdelen koop je gewoon bij een fietsenmaker. Specifieke onderdelen, zoals een nieuwe batterij, bestel je gemakkelijk in onze webshop.

Ook kun je kiezen voor een onderhoudsabonnement van Get Bike Services. Zij hebben een landelijk dekkende fietsreparatiedienst en komen op afspraak bij je thuis. Een service abonnement heb je al vanaf 11 euro per maand. Bij het afsluiten krijg je de eerste drie maanden van WATT cadeau, inclusief een volledige check na drie maanden bij jouw thuis. Lees meer

Specificaties
Wielmaat28’, 37-622
Framematen54 en 59 cm - Aluminium frame & vork Oplaadpunt op frame
Oplaadpunt op frame
KleurGlanzend zwart

RemmenVelgremmen achter en voor
Gewicht17,5 kg
ZadelBruin leer look
HandvattenBruin leer look
StuurStadsfiets aluminium
KettingRVS
SpatbordenMetaal voor en achter
AchterlichtSpanninga inclusief reflector
StandaardDubbele standaard
VerlichtJa
BatterijStatusweergave
TrapondersteuningHandmatig
Snelheidsaanduidingkm/h
FunctiesGemiddelde snelheid, afstanden en rit-tijd
Vermogen36V - 250W - 45NM (Achterwiel)
Maximale snelheid25 km per uur
Trapondersteuning5 niveaus
AandrijvingVia snelheidssensor
RemonderbrekingJa
AfneembaarNee, geïntegreerd in frame
Capaciteit378Wh
VervangbaarJa, via balhoofd
Actieradius40 - 70 km
MerkSamsung
Oplaadtijd3 - 5 h
LaderLI-ion battery charger
Accu36V – 10.5Ah batterij