WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
WATT BROOKLYN
€400,- korting
Thuisbezorgd
30 dagen retourgarantie
Hallmark
Hallmark
€1.995
€1.595 Incl. btw
Sportief en elektrisch
Snel en wendbaar door de elektrische aandrijving vanuit de achteras met een vermogen van 250 WATT. Via een snelheidssensor ervaar je directe ondersteuning die snel opbouwt naar 25 kilometer per uur. Met een actieradius tussen de 40 en 70 kilometer brengt je dat overal in de stad in een mum van tijd.
Topsnelheid
25 KM/H
Actieradius
40-70 km
Ondersteuning
5 niveaus
Gewicht
18,5 kg
Oplaadtijd
3-5 uur
Onzichtbare batterij
WATT haalt zijn energie uit een 36V - 10,5AH lithium batterij. Volledig geïntegreerd in de onderbuis waardoor er een ideale gewichtsverdeling en wegligging ontstaat.
Design en kwaliteit
Het aluminium frame is met hoogwaardige lak afgewerkt waardoor het zijn stijlvolle industriële look behoudt. Verder is de fiets afgewerkt met hoogwaardige onderdelen van Magura, het Gates Carbon Drive systeem en Brooks Cambium Zadel en handvatten.
Geïntegreerd display
Verlichting voor,
...en achter
Fiets
Wielmaat en banden
28’ (37-622) 700 x 37C
Framematen
54CM en 59CM
Opladen
Op het frame
Kleur
Aluminium
Remmen
Magura hydraulische schijfremmen
Gewicht
18,5 kg
Zadel
Brooks Cambium
Handvatten
Brooks Cambium
Stuur
Zwart stuur met geïntegreerde display
Aandrijving
Gates Carbon Drive
Spatborden
Nee
Verlichting
Geïntegreerd in zadelpen
Standaard
Dubbele standaard
Display
Type
Ja
Batterij
Batterijniveau op display
Trapondersteuning
Handmatig
Snelheidsaanduiding
Ja
Functies
Gemiddelde snelheid, afstanden en rit-tijd
Motor
Type
25 KM\H
Vermogen
36V - 250W - 45NM (Achterwiel)
Trapondersteuning
5 niveaus
Aandrijving
Via snelheidssensor
Accu
Merk
Samsung
Batterij
36V - 10.5Ah, 378Wh
Uitneembaar
Nee
Capaciteit
378Wh
Actieradius
40 - 70 km
Oplaadtijd
3 - 5 uur
Lader
LI-ion oplader
William Huigens
26 Aug 2023
Wat een heerlijke fiets! Ik heb er in goed 2,5 week al bijna 600km op gezet. Als ik al een minpunt(je) zou hebben dan is het het ontbreken van een geïntegreerde koplamp. Maar dat is dan ook alles.
Aart de With
15 Jul 2023
Ik heb de Watt Brooklyn nu ruim 2 jaar. Ca. 4500km. Fiets destijds gekozen vanwege het mooie display weggewerkt in het stuur, de beltdrive, de schijfremmen en het mooi weggewerkte achterlicht, het geringe gewicht en de achterwiel aandrijving. Het valt niet zo op dat het een elektrische fiets is. Onderhoud tot nu toe, af en toe wat poetsen en de banden wat oppompen. Zonder ondersteuning fietst deze Brooklyn opvallend licht. Bij aanschaf direct een lederen Brooks zadel met vering, bijpassende kurken handgrpen en spatborden geplaatst. Ik heb hem altijd op trap ondersteuning tot 32 km staan. In stand 1 of 2 van de 5 standen rijdt de fiets soepel 20 tot 25km per uur. Buiten de stad stand 5 om wat harder op te schieten. Na ruim twee jaar kan ik zeggen dat de fiets er nog als nieuw uitziet en dat dat de accu en motor nog als nieuw zijn. De actieradius is gewoon erg goed. Enig minpuntje is dat er bij mij nog geen voorlamp op zat. Bij de nieuwe serie is dat verholpen. Het zou mooi zijn als de voorverlichting geschakeld zou kunnen worden met de achterverlichting met een aftermarket pakketje. De ondersteuning bij Watt is goed alhoewel ik de fiets gewoon bij een fietsenmaker heb gekocht. Echt een aanrader deze sportieve fiets.
raymond
27 Feb 2021
Watt een fiets! Ik wil mijn Brooklyn nu al niet meer kwijt. Het is een fijne fiets zonder veel poeha geen app geen verbinding met je mobiel en super onderhoudsvriendelijk. Knap hoor dat zo een jong merk al in staat is dit te doen
Theo Wieckardt
5 Feb 2021
Zeer tevreden met mijn Brooklyn!
Ik heb hem nu bijna 9 maanden en in verschillende weersomstandigheden uitgebreid op gereden. Heb initieel gekozen voor het design, maar hij rijdt dus ook top. Onlangs de spatborden erbij besteld. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, daarom de 5 sterren.
Peter corstiaans
20 Oct 2020
heb de Brooklyn nu een maand in gebruik en heb er een slordige 1000 km mee gefietst. Bevalt erg goed. Vooral de motor in de achterwiel as geeft een gevoel dat je vooruit geduwd wordt.
Heb zelf (Hebie)spatborden gemonteerd, beetje vreemd dat er deze niet standaard op zitten; in een druilerig Nederland toch onmisbaar zou ik zeggen...
Al met al totaal geen spijt van de aankoop!