WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  Verzekering

  €96,00 Incl. btw(of betaal 3 x €32,00)

  Verzekering

  Verzekering

  €96,00 Incl. btw

  Fietsen zonder zorgen

  In samenwerking met Qover bieden wij een je jaarlijkse e-bike verzekering voor een maximale periode van 3 jaar. De verzekering kun je bij ons afsluiten als je 18 jaar bent of ouder en woonachtig bent in Nederland. De verzekering en geldt uitsluitend voor je WATT fiets. Het is bedoeld voor privégebruik en commerciële doeleinden (bv. koeriers, enz.)

  Je sluit de verzekering makkelijk online af bij de aankoop van je WATT fiets. Zodra je fiets wordt afgeleverd wordt je verzekering geactiveerd. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met je polisblad, algemene voorwaarden en het herroepingsformulier.

  [BLOCK]

  [SUBSPLIT]

  Altijd goed verzekerd.

  • Als je fiets wordt gestolen, vergoeden wij. Wij vergoeden ook de schade als deze het gevolg is van een poging tot diefstal.
  • Je fiets is gedekt tegen schade als gevolg van ongeval, vandalisme, overstroming, brand en andere externe oorzaken. Wij vergoeden de kosten van reparaties na toepassing van de eigen risico.

  [BLOCK]

  [SUBSPLIT]

  Eenvoudig en snel!

  Als je onverhoopt met je fiets stil komt te staan leveren wij bijstand. De weg moet dan wel toegankelijk zijn voor pech- en sleepdienst van Qover. Zij organiseren:

  • Pechverhelping en sleping
  • Terugkeer en begeleiding van de kinderen
  • Bijstand bij een lekke band
  • Bijstand bij verlies van de sleutels van het hangslot of bij een geblokkeerd hangslot
  • Bijstand aan de verzekerde tijdens een verplaatsing

  [BLOCK]

  Wettelijke vermeldingen

  • De verzekering wordt beheerd door QOVER NV een onafhankelijke verzekeringsagent geautoriseerd en gereguleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA - BELGIË - registratienummer 0650.939.878). Hoofdzetel: Handelsstraat 31 - 1000 Brussel – België. Qover is gerechtigd om in Nederland verzekeringsdistributiediensten te leveren op grond van het vrij verrichten van diensten.
  • De diefstal en materiële schade waarborgen worden onderschreven Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij nv, naar Nederlands recht, gerechtigd om Belgische risico’s te verzekeren, verzekeringsmaatschappij ingeschreven in België onder het codenummer 2925. Vennootschapszetel: Prinses Beatrixlaan 35, 2595 AK Den Haag, Nederland – Handelsregisternummer 27023707, onder toezicht van de Nederlandsche Bank.
  • De bijstand waarborg wordt door Europ Assistance Sa, een naamloze vennootschap naar Frans recht, met maatschappelijke zetel te 1, Promenade de la Bonnette, 92230 Gennevilliers, Frankrijk, ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister van Nanterre onder nummer 451 366 405, en goedgekeurd door de Franse toezichthoudende autoriteit (ACPR – 4 place de Budapest, CS 92459, 75436 Paris Cedex 09, Frankrijk) onder nummer 4021295. Deze groepsverzekering wordt onderschreven door haar Ierse dochtermaatschappij EUROP ASSISTANCE SA IRISH BRANCH, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is op de 4e verdieping 4-8, Eden Quay, Dublin 1, Ierland, D01 N5W8, en die geregistreerd is bij de Ierse Registratiedienst voor Ondernemingen onder nummer 907089, en goedgekeurd is door de Centrale Bank van Ierland (BP 559, New Wapping Street, Dublin 2, Ierland) onder nummer C33673. Het Ierse bijkantoor is actief op grond van de Irish Insurance Code of Conduct (Code of Ethics for Insurance Companies) van de Central Bank of Ireland, die in de Ierse Republiek is geregistreerd onder nummer 907089. De claims en de klachten zullen door Europ Assistance België, Triomflaan 172 – B-1160 Brussel afgehandeld worden.
  • De fietsverzekering is een schadeverzekeringsproduct van tak 3 voor de diefstal en materiële schade waarborg en tak 18 voor de bijstand.
  • Dit verzekeringscontract wordt afgesloten voor een periode van één jaar. Het contract wordt maximaal tweemaal stilzwijgend voor een bijkomend periode van één jaar verlengd.
  • Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Nederlandse recht.

  [BLOCK]

  Heb je vragen? Wij zijn er voor je

  [SUBSPLIT]

  • [info-url]
  • [terms-url]
  • [privacy]
  • [complaint]
  • [conflicts]

   Losse accessoires bestellen? Dat kan natuurlijk ook!

   Je ontvangt van ons via de email een track & trace meldingen waarmee je de bezorging tot aan huis kunt volgen. Veelal wordt de bestelling dan de volgende dag bij je afgeleverd. Je moet tekenen voor ontvangst. Alle verzendingen zijn verzekerd tijdens de periode van vervoer.

   Let customers speak for us

   Er zijn nog geen ervaringen gedeeld over de Verzekering

   Wil jij jouw ervaring met de Verzekering delen?? Je beoordeling toevoegen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »