Wegens de corona situatie kunnen levertijden afwijken. Wij doen ons best om dit tot het minimum te beperken.

  Over de accu

  De WATT Fietsen zijn zo ontworpen dat er geen zichtbare accu nodig is. De batterij is volledig geïntegreerd in de onderbuis van het frame. Opladen doe je via een aansluiting aan de zijkant in het frame.

  Hoe ver kan ik met een volle accu fietsen?

  Hoe ver je met een volle accu kan fietsen (de actieradius) is afhankelijk van een aantal factoren. Het hangt af van je eigen gewicht, de ondersteuningsstand die je kiest en de omstandigheden waarin je fietst. Bij harde tegenwind bijvoorbeeld en ondersteuningsstand 5 is de actieradius kleiner dan op een vlakke weg met wind mee en ondersteuningsstand 1. In het algemeen kun je er van uitgaan dat je een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen. Meer dan genoeg dus voor dagelijkse ritjes in de stad.

  Wat is de laadtijd van de accu?

  Een volledig lege accu laad je in 3 uur op. In praktijk rij je de accu vrijwel nooit leeg. Gemiddeld fietst de Nederlander ongeveer 2,8 kilometer per dag. Je kunt dus een paar dagen vooruit met een volle accu.

   

     

   

  Kan ik de accu vervangen?

  De gemiddelde levensduur van een accu is drie jaar. Hou er rekening mee dat het bereik van een accu daarna af kan nemen. Het vervangen van de accu is echter zo gebeurd. Dit kun je zelf doen of laten doen door een fietsenmaker. Een nieuwe accu kun je online bij ons bestellen

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »