Wegens de corona situatie kunnen levertijden afwijken. Wij doen ons best om dit tot het minimum te beperken.

  Waarom WATT

  Watt maakt fietsen makkelijker en leuker

  Bij WATT Fietsen zijn we ervan overtuigd dat de dagelijkse fietsrit makkelijker kan. En met onze stoere urban e-bike is dat minstens zo leuk. Hip, elektrisch en perfect voor in de stad. Gemiddeld fietsen we met z’n allen 2,8 kilometer per dag. Maar ook als je het tienvoudige rijdt kom je prima weg met een actieradius van 40 tot 70 kilometer. Even naar de bakker of op en neer naar je werk of school is een peulenschilletje. WATT lekker zouden wij zeggen. Fietsen is zo elke dag een feestje. En dat het elektrisch is? SO WATT!

  Rijklaar bij je thuis 

  Welke fiets je ook kiest, we bezorgen het altijd volledig afgemonteerd en rijklaar bij jou thuis. Dus geen bouwpakket. Samen met de monteur stel je de fiets in op jou lengte en je kunt direct de weg op.   

  WATT Proberen

  Een fiets koop je niet zomaar. En online bestellen is wellicht nog spannender. Daarom vinden wij dat je de fiets moet kunnen uitproberen. De fiets wordt door ons rijklaar bij je thuis afgeleverd. Je kunt de fiets dan op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je fiets? Top! Is de fiets toch niet wat je ervan verwachte? Geen probleem, dan nemen we de fiets gewoon retour. 

  WATT Betaalbaar

  Bij WATT Fietsen vinden we dat een elektrische fiets voor dagelijks gebruik wel betaalbaar moet zijn. Daarom hebben we gekozen voor een selectief aantal verkooppunten in Nederland en online verkoop via onze website. Zo rolt de fiets praktisch direct vanuit de fabriek bij jou de woonkamer binnen. Geen extra tussenlagen, onnodig transport of andere overbodige kosten. Zo blijft de fiets betaalbaar voor iedereen.

   

  Achteraf betalen

  Vind je het spannend om een fiets online aan te schaffen? Betaal dan achteraf. Dat kan eenvoudig door tijdens het bestelproces te kiezen voor "Klarna Achteraf Betalen". De fiets wordt rijklaar bij je thuis afgeleverd. Je kunt de fiets dan op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je fiets? Top! We sturen je dan binnen enkele dagen je factuur en een betaalverzoek. Is de fiets toch niet wat je ervan verwachte? Geen probleem, dan nemen we de fiets gewoon mee retour.  

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »