Wegens de corona situatie kunnen levertijden afwijken. Wij doen ons best om dit tot het minimum te beperken.

  Zakelijk

  Watt van de zaak

  Een e-bike van de zaak is interessant voor jou en je werkgever. Je werkgever kan een fiets vergoeden of verstrekken via de werkkostenregeling. De werkgever mag 1,2% van de totale loonsom onbelast schenken aan zijn personeel. Dit budget heet “de vrije ruimte” waarover je dan geen inkomstenbelasting betaalt. Dat kan een deel zijn van je werknemers loon, vakantiegeld, een dertiende maand of je levert verlofdagen in voor een nieuwe fiets. Dit levert jou een prijsvoordeel op van 37% tot 52%, afhankelijk van jouw persoonlijke inkomstenbelasting situatie. Daar bovenop kan je werkgever je ook nog een renteloze lening aanbieden en dit terug laten betalen met de reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Je moet dan wel binnen een straal van 10 kilometer van je werk wonen. Ideaal dus voor een elektrische WATT fiets. Een fiets bestellen kan op twee manieren. Via een tussenpersoon of rechtstreeks via je werkgever.

   

  Fiets van de zaak via FiscFree of Nationale Fietsprojecten (NFP)

  Mogelijk maakt jouw werkgever gebruik van een tussenpersoon zoals: FiscFree of Nationale fietsprojecten (NFP). Zij nemen de administratieve zorg voor werkgevers uit handen. Zo wordt het nog makkelijker om fiscaal aantrekkelijk een WATT fiets van de zaak aan te schaffen. Vraag je werkgever om meer informatie of verwijs hem naar www.nfp.nl.

  Ga om te bestellen als volgt te werk:

  • Bereken de totale prijs van je fiets door een bestelling te plaatsen (maar niet helemaal af te ronden)
  • Vraag aan je werkgever hoe je jou bestelling het beste kunt doorgeven aan FiscFree of NFP 
  • FiscFree of NFP nemen je aanvraag in behandeling. Je ontvangt dan een fietskaart bestelcode. 
  • Geef je bestelcode aan ons door via onderstaand formulier. Wij stemmen het verder af met de tussenpersoon.
  • Zodra je aanvraag door de tussenpersoon is goedgekeurd leveren wij je fiets bij je thuis af. 

  [powr-form-builder id=503e16a0_1552485741]

   

  Fiets van de zaak via mijn werkgever

  Wil jij een elektrische fiets rechtstreeks aanschaffen via jouw werkgever? Dan kan dat eenvoudig online. Jij bestelt de fiets en wij sturen de rekening naar je werkgever. Of je betaalt eerst zelf en dient de rekening zelf in bij je werkgever.

  Ga als volgt te werk:

  • Kies je fiets en ga naar de winkelwagen
  • Kies je verzendmethode en vul je adresgegevens in
  • Vul bij het factuuradres de gegevens van de werkgever in
  • Kies als betaalmethode "bankoverschrijving"
  • Rond je bestelling af

  Wij bezorgen de fiets bij jouw thuis en je werkgever ontvangt van ons een e-mail met de factuur en een online betaalverzoek. Als je bij factuuradres je eigen adres invult, dien je zelf de factuur bij je werkgever declareren. 

   

  Over de werkkostenregeling

  De werkkostenregeling is in 2015 ingevoerd en vereenvoudigt 29 losse onbelaste vergoedingen en verstrekkingen die een werkgever mag verstrekken aan zijn werknemers. Werkgevers kunnen een vrije ruimte aanhouden ter grootte van 1.2% van de totale bruto loonsom. Dit bedrag mag de werkgever onbelast verstrekken aan zijn werknemers. Boven dit bedrag betaalt hij een nafheffing van 80% over het bedrag dat meer besteed is. De bekendste secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de werkkostenregeling zijn het fietsplan, een iPad- of pc-privéregeling, telefoon en bedrijfsfitness.

  >>Meer informatie op Rijksoverheid.nl 

   
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »