Hallmark
View video
  • 01 / 08
€1.350
€1.199  Incl. btw
in3
Gespreid betalen?
Geen verzekering
Voordelige Tweedekans vanaf €999,00
  • Thuisbezorgd in 10 tot 15 dagen
  • 30 dagen retourgarantie
  • Betaal achteraf of in 3 termijnen
op alle e-bikes
2 jaar garantie
retourgarantie
30dagen op proef
support en onderhoud via
70servicepunten
Product informatie

De NEW YORK is ontdaan van alles wat niet noodzakelijk is. De fiets heeft in tegenstelling tot de andere modellen geen bevestigingspunten voor een bagagedrager, slot of spatborden. Een vrij minimalistisch fiets dus waarvan je vrijwel alle onderdelen op elke hoek van de straat kunt kopen. Zo blijft onderhouden makkelijk en betaalbaar. In het verlengde daarvan kun je ook makkelijk zelf spelen met de fietselementen. De echte Fixie-liefhebbers weten daar wel raad mee. Een ander kleurtje banden, zadel of handvatten is zo gepiept. En dat kan vanaf nu dus ook met deze elektrisch aangedreven basis fiets.

 

Licht en sterk

Het frame van de NEW York is van aluminium wat de fiets licht en sterk maakt. De fiets weegt nog geen 16 kilogram waardoor je er ook prima mee uit de voeten kunt als je een keer zonder trapondersteuning wilt fietsen. Verder is er gebruik gemaakt van een zwaarder verzet van 2,75. Dit is de verhouding tussen de tandwielen voor en achter. Ook wel gear ratio genoemd. Dat betekent dat je bij hogere snelheid lekker fietst en niet hard hoeft te trappen. Het nadeel is dat het wegfietsen of optrekken zwaarder is. Door de elektromotor krijg je echter vrijwel direct ondersteuning waardoor dit nadeel wegvalt.

 

Tot 25 KM per uur ondersteuning

De elektrische motor vind je in de achteras en heeft een vermogen van 250 WATT. De aandrijving vindt plaats via een snelheidssensor bij je trapas. De motor kent 5 standen van ongeveer 5 km tot 25 km per uur ondersteuning. Hoe meer je zelf trapt, hoe minder vermogen je van de accu verbruikt. De standen zijn vooraf ingesteld, maar kun je zelf aanpassen naargelang je eigen wensen. Een handleiding daarvoor vind je hier.

 

Geïntegreerde Batterij

De batterij is weggewerkt in onderbuis. Dit zorgt voor een ideale gewichtsverdeling van de fiets waardoor fietsen heel natuurlijk en vertrouwd aanvoelt. De fiets laad je op via een lader die je verbindt met je fiets. Vergelijkbaar met het opladen van je mobiele telefoon. Het opladen van een volledig lege accu duurt ongeveer 3 uur. De gemiddelde levensduur van een accu is ongeveer drie jaar of ongeveer 500 laad-cicli. Hou er rekening mee dat het bereik van een accu daarna af kan nemen. Het vervangen van de batterij is echter zo gebeurd. Dit kun je zelf doen of laten doen door een fietsenmaker. Volg daarbij de stappen uit de montagevideo

 

40-70 KM Actieradius

Hoe ver je met een volle accu kunt fietsen (de actieradius) is afhankelijk van een aantal factoren. Het hangt af van je eigen gewicht, de ondersteuningsstand die je kiest en de omstandigheden waarin je fietst. Bij harde tegenwind bijvoorbeeld en ondersteuningsstand 5 is de actieradius kleiner dan op een vlakke weg met wind mee en ondersteuningsstand 1. Over het algemeen kun je er van uitgaan dat je een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen. Meer dan genoeg dus voor dagelijkse ritjes in de stad.

Specificaties
Wielmaat28’ (25-622) 700 x 25C
Framematen54 en 59 cm - Aluminium frame & vork Oplaadpunt op frame
Oplaadpunt op frame
KleurMat zwart
RemmenVelgremmen achter en voor
Gewicht17,5 kg
ZadelBruin leer look
HandvattenBruin leer look
StuurStadsfiets aluminium
KettingRVS
SpatbordenGeen
AchterlichtOp batterijen
StandaardDubbele standaard
VerlichtJa
BatterijStatusweergave
TrapondersteuningHandmatig
Snelheidsaanduidingkm/h
FunctiesGemiddelde snelheid, afstanden en rit-tijd
Vermogen36V - 250W - 45NM (Achterwiel)
Maximale snelheid25 km per uur
Trapondersteuning5 niveaus
AandrijvingVia snelheidssensor
RemonderbrekingJa
AfneembaarNee, geïntegreerd in frame
Capaciteit378Wh
VervangbaarJa, via balhoofd
Actieradius30 - 60 km
MerkSamsung
Oplaadtijd3 - 5 h
LaderLI-ion battery charger
Accu36V - 10.5 Ah battery