new_york-headline-title

WATT NEW YORK

Minimalistisch design zonder poespas
Electric single gear.
Wendbaar, snel en oogverblindend
Minimalistisch design
Geïnspireerd door de delivery bikes uit NEW YORK. Een minimalistische fiets, ontdaan van alles wat niet noodzakelijk is. Snel en wendbaar door de elektrische aandrijving vanuit de achteras met een vermogen van 250 WATT.
Onzichtbare batterij
WATT haalt zijn energie uit een 36V - 10,5AH lithium batterij. Volledig geïntegreerd in de onderbuis waardoor er een ideale gewichtsverdeling en wegligging ontstaat. Je hebt ondersteuning tot 25 kilometer per uur voor een afstand van 40 en 70 kilometer. Meer dan genoeg voor je dagelijkse ritten in de stad.
Licht en sterk
Het frame van de NEW YORK is van aluminium wat de fiets licht en sterk maakt. De fiets weegt nog geen 16 kilogram waardoor je er ook prima mee uit de voeten kunt als je zonder trapondersteuning wilt cruisen.

Stijlvol fietsen in een schone en leefbare stad

5 Niveaus

25 km/h

40-70 KM actieradius

Een hoge
Vereist hoge
snelheid
stopkracht
De NEW YORK is uitgerust met mechanische schijfremmen. Zo sta je stil in een mum van tijd als dat nodig is. Wel zo veilig. Verder heb je een eenvoudige bediening ter beschikking naast je handvat om tussen de 5 snelheidsniveaus te wisselen.
Kies de uitvoering die bij jou past
Beleef WATT! 30 dagen retourtermijn
Een e-bike koop je niet zomaar en online bestellen is wellicht nog spannender. Daarom mag je, WATT 30 dagen gebruiken met retourgarantie.
Onderhoud
Om optimaal van je WATT te kunnen genieten is het belangrijk om je fiets goed te onderhouden. Dat kan eenvoudig bij jouw thuis met ons service abonnement inclusief een eerste checkup na drie maanden. Lees meer
Verzekeren
Ook een verzekering sluit je makkelijk online af bij het aanschaffen van je WATT. Je bent dan verzekerd diefstal en reparaties. Lees meer
Specificaties
  • 01 / 10
Krachtige remmen
Verlichting
Makkelijk laden
Voeg nog accessoires toe
Configureer je NEW YORK