Zakelijk

Bij WATT werken we met een selectief dealerbeleid. Voor ons staat onze klant voorop en we willen daarom een hechte partnerships aangaan met een beperkt aantal dealers, verspreid over Nederland. Wij noemen onze dealers servicepunten waar klanten terecht kunnen voor onderhoud en om een testrit te maken.

 

Wordt ook WATT Servicepunt 

Dealers verdienen bij ons aan winkelverkopen en aan bestellingen die bij ons online geplaatst worden. Wij houden de online prijs gelijk aan de retail prijs en werven actief klanten om een testrit te komen maken bij een van onze servicepunten. Je krijgt van ons een WATT fiets om te etaleren. Wij werven actief klanten om bij jou in de winkel een testrit te komen maken. Bij een verkoop in de winkel kun je zelf afspraken maken over de levering en kosten voor het rij-klaar maken. De eerste fiets krijg je van ons op basis van bruikleen. De fiets blijft eigendom van WATT Mobility B.V. 

 

WATT Fietsen zijn slim en minimalistisch ontworpen. Geen toeters en bellen dus. Vrijwel alle onderdelen zijn standaard. Specifieke onderdelen kun je online bestellen. Denk daarbij aan een nieuwe accu, nieuw achterwiel inclusief motor en bedrading. 

 

Wil jij een ook WATT servicepunt worden? Stuur een email naar [email protected] of registreer je hier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »