Become a dealer

Inmiddels hebben we een aardig netwerk van enthousiaste trouwe dealers. Wij willen uitbreiden naar 800 resellers in en rondom grote Europese steden. En dat bereik je niet zomaar. We zijn opzoek naar onafhankelijke enthousiaste dealers waarmee we samen ons merk verder kunnen uitbouwen. Dealers die geloven e-mobility en niet bang zijn voor innovatie, verandering en nieuwe verdienmodellen. Saaie fietswinkels zijn er immers al genoeg. 

Groei jij met ons mee? 

Robuste Urban e-bikes

Starten bij WATT is easy. Je kunt al aan de slag met een of twee demo bikes in je winkel. Bij verkoop heb je een nieuwe bestelling binnen 2 weken in de winkel. Je lift mee op de online marketingactiviteiten van WATT die gericht zijn op het boeken van een proefrit bij jou in de winkel. 

Makkelijk online zaken doen

Als dealers krijg je een eigen login voor onze dealer portal. In de portal kun je eenvoudig fietsen en accessoires bestellen. Verder heb inzicht in je bestellingen, facturen en documentatie over onze fietsen. Ook garantiegevallen kun je eenvoudig via de portal afhandelen en declareren.

Optimale ondersteuning

Onze accountmanagers en klantenservice staan dagelijks voor je klaar. Zij zullen jou zoveel mogelijk ontzorgen met het plaatsen van bestellingen of het afhandelen van garantiegevallen en reparaties.
E-bike dealer opportunities
Your company/organisation
Your message/information