WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  Verzenden & retourneren

  Een fiets koop je niet zomaar. En online bestellen is wellicht nog spannender. Boek daarom geheel vrijblijvend een gratis proefrit bij jou thuis. Je kunt de fiets dan op je gemak bekijken en uitproberen.

  We bezorgen je fiets binnen 5 tot 10 werkdagen. We bellen of appen je vooraf over de exacte dag en het tijdstip. Mocht dat niet goed uitkomen dan plannen we gewoon een nieuwe dag. 

  Heb je een losse accessoire besteld? Dan ontvang via de email een track & trace meldingen waarmee je de bezorging tot aan huis kunt volgen. Veelal wordt de bestelling binnen 2 dagen bij je afgeleverd. 

  Vragen over de levering

  Voor het afleveren van onze fietsen werken wij samen met externe distributeurs. Zij zorgen ervoor dat jouw fiets volledig rijklaar bij jou thuis wordt afgeleverd. Mocht je binnen 10 dagen jouw fiets onverhoopt nog niet hebben ontvangen of gaat er iets anders mis bel dan 085 001 2112. Om je snel te verbinden met de juiste persoon maken we gebruik van een belmenu.

  • Kies optie 1 als je een technisch probleem hebt met je fiets? Of stuur een email naar naar [email protected]
  • Kies optie 2 als je een vraag hebt over de levering van je fiets?
  • Kies optie 3 voor overige vragen of stuur een email naar [email protected]

  Annuleren

  Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je, nadat je een product hebt besteld, alsnog besluit op je koop terug te komen. In dat geval kun je uiteraard je order via de mail annuleren mits je bestelling binnen die termijn nog niet is verwerkt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

  30 dagen op proef

  Een e-bike koop je niet zomaar. En online bestellen is wellicht nog spannender. Daarom mag je bij WATT je fiets 30 dagen gebruiken met retourgarantie. Blijkt elektrisch fietsen toch niets voor jou en wil je de fiets retourneren bel dan onze servicedesk op 085 001 2112. Zij plannen voor jou een ophaalverzoek in. Zodra wij de fiets retour hebben ontvangen wordt jouw aankoopbedrag automatisch teruggestort. 

  Ruilen

  Indien je artikelen wenst te ruilen adviseren wij je de artikelen te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op de website. Zo zie je gelijk of het gewenste artikel nog beschikbaar is. Als je een nieuwe bestelling plaatst, hou er dan rekening mee dat je voor deze bestelling een nieuwe factuur en bestelbevestiging ontvangt. Bewaar deze nieuwe factuur goed, dit is tevens je garantiebewijs.

  Retourneren

  In de periode van 14 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid om te herroepen. Indien je besluit om je fiets te retourneren stuur dan een email naar [email protected] Wij nemen dan contact met je op om de fiets bij jou op te komen halen. Losse accessoires kun je inclusief aankoopfactuur retourneren naar: WATT Mobility Antwoordnummer 1224, 6200 VB MAASTRICHT. 

  • Je kunt alleen goederen retourneren die bij ons online gekocht zijn. Aankopen via een servicepunt moeten ook weer bij het servicepunt geretourneerd worden. 
  • Het artikel is in ongebruikte staat en het artikel komt retour in originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in onbeschadigde- en originele verpakking.
  • Je kunt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
  • retouren dienen te zijn voorzien van de officiële aankoopfactuur. 
  • Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetaald worden met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. WATT Fietsen zal wachten met terugbetalen tot zij de goederen retour heeft ontvangen. Aan de terugbetaling zijn geen administratiekosten verbonden.
  • De verzendkosten en het risico van verzending van jouw adres naar onze vestiging kunnen niet verhaald worden op WATT Fietsen.
  • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert, ontvang je het totale factuurbedrag, inclusief de verzendkosten, terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert, ontvangt je enkel de artikelwaarde terug.
  • Indien je een product met een beschadiging retour stuurt, zal het te vergoeden bedrag evenredig met de ontstane schade verrekend worden. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de eventueel ontstane waardevermindering.
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »