WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  We helpen je graag

  Heb je een vraag of is het tijd voor onderhoud? We staan klaar om je te helpen.

  Servicepunten

  Om optimaal van je nieuwe fiets te kunnen genieten is het belangrijk om je fiets goed te onderhouden. De beste service krijg je bij onze servicepunten. Zij zijn de specialisten en weten alle ins- en outs van de WATT fiets en hebben onderdelen op voorraad. Wel zo makkelijk.

  Onderhoudsabonnement - Service aan huis

  Heb je een probleem met je fiets en wil je dat graag bij je thuis laten oplossen? Dan kun je terecht bij onze onderhoudspartner Get Bike Services (GBS). Zij hebben een landelijk dekkende fietsreparatiedienst en komen op afspraak bij je thuis. Je betaalt een vast bedrag voor een bezoek van een uur (inclusief reparatie en kleine onderdelen) en komt hierdoor niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wil je altijd verzekerd zijn van een goed werkende fiets? Dan raden we je aan om een onderhoudsabonnement af te sluiten. >> Meer informatie 

  Handleiding en instructies

  Wij hebben een fiets ontwikkeld zonder overbodige toetsers of bellen. Hierdoor kun je het onderhoud eenvoudig zelf uitvoeren. Denk daarbij aan het vervangen van remblokjes, plakken van een band of het smeren van je ketting. Handleidingen en instructies vind je hier. Zo weet je zeker dat je fiets in topconditie blijft. Juist omdat we onze fietsen zo eenvoudig mogelijk hebben gehouden, kun je de meeste onderdelen gewoon bij een fietsenmaker kopen. Specifieke onderdelen, zoals een nieuwe batterij, bestel je gemakkelijk in onze webshop. 

  Klantenservice

  Heb je een vraag neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 085 001 2112. Om je snel te verbinden met de juiste persoon maken we gebruik van een belmenu. 

  • Kies optie 1 als je een vraag hebt over de levering van je fiets? 
  • Kies optie 2 als je een technisch probleem hebt met je fiets? Of stuur een email naar naar [email protected]
  • Kies optie 3 voor overige vragen of stuur een email naar [email protected]

  FAQ

  Vaak kun je snel al je antwoord vinden op onze FAQ pagina.  

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »