WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  Handleiding & Instructies

  Om optimaal van je nieuwe fiets te genieten is het belangrijk om je fiets goed te onderhouden. In de handleiding lees je waar je terecht kunt voor support en waar je op moet letten om je fiets in topconditie te houden.

  Handleiding

  De algemene handleiding kun je downloaden en heeft betrekking op de generieke eigenschappen van onze modellen. Een aantal onderdelen kunnen per model verschillen en hebben een eigen handleiding waaronder de Spaninga voorlamp en achterlamp, Steco voordrager, Gates Belt drive, Shimano hydraulische remmen en het slimme LINKA slot.

  Hoe werkt de display?

  De handleiding voor de display van de MONTREAL download je hier in het Nederlands en in het Engels. Voor de WATT BOSTON is de handleiding vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar. Bij de BROOKLYN is het display geïntegreerd in het stuur. Deze vind je hier in het Nederlands en het Engels. De belangrijkste functies zijn identiek:

  • Aan en uit zetten: De middelste knop 5 seconden inhouden.
  • Gebruik de onderste en bovenste knop om te schakelen tussen snelheidsniveaus 1 t/m 5.
  • Display verlichting: De bovenste knop op het display 5 seconden inhouden.

  Zelf doen met hulp van montage video's

  WATT Fietsen zijn slim en minimalistisch ontworpen. Geen toeters en bellen dus. Vrijwel alle onderdelen zijn standaard en op elke hoek van de straat te verkrijgen. Zelf onderhoud aan je e-bike plegen, is hierdoor lekker eenvoudig. Heb je toch een specifiek onderdeel nodig? Zoals een nieuwe accu. Dan bestel je die makkelijk bij ons online. Mocht je zelf je batterij willen vervangen, een voorrekje willen plaatsen of je fiets in elkaar zetten? Volg dan de stappen in de montagevideo's

   

   

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »