WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  Onderhoudsabonnement

  Om optimaal van je nieuwe fiets te kunnen genieten is het belangrijk om je fiets goed te onderhouden. WATT Mobility is om die reden een samenwerking gestart met Get Bike Service. Een serviceabonnement van Get Bike Service verzekert je van een jaarlijkse check-up, pechhulp voor onderweg en reparaties aan huis zonder voorrijkosten.

  Service abonnement

  Get Bikes Service heeft een landelijk dekkende fietsreparatiedienst en komen met hun opgeleide mecaniciens op afspraak bij je thuis. De services bevatten reistijd en reiskosten van mecaniciens en de servicekosten en de vervanging van materialen die onder de garantie vallen. Overige werktijd, onderdelen en accessoires worden wel in rekening gebracht, net als bij de fietsenmaker om de hoek. 

   

  Kies jouw abonnement

  Een serviceabonnement heb je al vanaf €11,- per maand, waarmee je bent verzekerd van een servicebeurt voor je nieuwe fiets na drie maanden, een jaarlijkse onderhoudsbeurt en reparatie aan huis zonder voorrijkosten. Voor €4 per maand extra word je ook geholpen bij pech onderweg. Het abonnement ga je aan voor 12 maanden en is daarna jaarlijks opzegbaar.

  Wil je geen maandabonnement maar wel gebruik maken van reparaties aan huis, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt eenvoudig telefonisch een afspraak maken met Get Bike Service. Zij komen bij je thuis om je fiets te repareren. Meestal is dat in een uurtje gepiept en betaal je slecht €79. 

   Reparatie aan huisOnderhoudsabonnementOnderhoudsabonnement & Pechhulp

  Telefonische service desk

     

  Online service desk

     

  Voorrijkosten

     

  Servicebeurt 3 maand na aankoop
  nieuwe fiets (t.w.v. €79)

     

  Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  (t.w.v. €149)

     

  Pechhulp onderweg

     
   € 79,-€ 11,- p/m€ 15,- p/m

   

  Gratis check-up

  Heb je al een WATT fiets? Dan krijg je van ons nu een gratis check-up bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement. Zo ben je klaar voor weer een nieuw seizoen fietsplezier.

  Het abonnement afsluiten 

  Een abonnement sluit je eenvoudig online bij ons af. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en vul het aanvraagformulier in. We vragen je vervolgens om een betalingsmachtiging via iDeal af te geven. Wanneer je de betalingsmachtiging hebt gevalideerd is de inschrijving compleet en gaat het abonnement in. Je krijgt van Get Bike Service je accountgegevens en een welkomspakket thuis gestuurd. 

  [powr-tabs id="63043e17_1583422688"]

  Veel gestelde vragen

  [powr-faq id="ed3167c0_1583404709"]

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »