WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  Frans Nomden - 11 November 2020

  De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

  De herfst is in volle gang en hoewel het misschien wat kouder is, is de natuur nu wel op haar best: van de prachtige verkleurde bladeren tot het herfstzonnetje - juist dit is hét moment om nog even naar buiten te trekken voordat de winter begint. En genieten van het najaar, dat doe je natuurlijk op een WATT e-bike. Dus, spring op je (nieuwe) elektrische fiets van WATT en maak een fietsritje in de natuur, waar je met 25 km per uur net wat meer ziet in een kortere tijd.

  De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!
  News

  En wij denken natuurlijk graag met jullie mee, daarom hebben wij in elke provincie van Nederland een prachtig natuurgebied uitgekozen dat ideaal is om af te leggen met de e-bike. Van fietsen in de duinen, langs de kust tot door het bos - je krijgt spontaan zin om je fiets uit de schuur te halen. In deze blog: de mooiste WATT-fietsroutes in het westen van Nederland. Veel e-fietsplezier! 

  Fietsroute door de duinen van Noord-Holland

  De fietsroute door de Schoorlse Duinen neemt je niet alleen mee door de mooie heidevelden, het geeft je ook een prachtig uitzicht op zee. Met een totale afstand van ongeveer 35 kilometer fiets je in ongeveer 2 uur van Groet langs Schoorl, Alkmaar en Bergen (aan Zee). De perfecte manier om heerlijk uit te waaien - en of je nou tegenwind hebt of niet, met een e-bike ben je altijd lekker snel! 

  Terug in de tijd in Zuid-Holland 

  Lisse, Sassenheim, Noordwijkerhout en Noordwijk. Deze 4 plaatsen kom je allemaal tegen tijdens deze 32 km lange fietsroute die je meeneemt terug naar de Gouden Eeuw. Indrukwekkende kastelen met landgoederen, koetshuizen en bijna 500 jaar oude monumenten. Ontdek in Zuid-Holland de pareltjes uit de Bollenstreek. 

  Een herfst rondje om de plas in Utrecht

  De Loosdrechtse Plassen is niet alleen in de zomer leuk, maar ook ontzettend mooi in de herfst. Deze prachtige fietsroute van bijna 40 kilometer (voor de echte strijders) start in het gezellige Hilversum en gaat via Breukelen, Loenen aan de Vecht en Kortenhoef weer terug. Niet alleen kom je dus langs allerlei leuke locaties om te stoppen, je maakt ook nog eens een prachtig rondje om de plas. 

  Wilde dieren spotten in Flevoland 

  Ook in Flevoland vind je een prachtig natuurgebied met een bekende plas: de Oostvaardersplassen. Met ruim 35 km is deze fietsroute een echte aanrader - grote kans dat je hier ook veel dieren spot. De route begint in het laagste deel van de polder, maar liefst vier meter onder zeeniveau en maakt een volledig rondje rond de plas. De ‘groene zuidkant’ van Lelystad is mooier dan je denkt!

  Karakteristieke route in Noord-Brabant 

  De Loonse en Drunense Duinen vlakbij Kaatsheuvel bestaan voornamelijk uit zand, maar toch ligt er dwars door deze prachtige duinen een fietsroute van ruim 25 km. Fiets vanuit Helvoirt richting de Duinen en kom eeuwenoude karakteristieke boerderijen tegen. Bereid je wel voor op een beetje wind! Al hoeft dat natuurlijk niet heel erg te zijn met een elektrische fiets. ;-)

  Naar de Zeeuwse Kust met je e-bike 

  Noord-Beveland is een van de dunst bevolkte gebieden van Nederland. Ben je op zoek naar ontspanning? Dan is deze fietsroute de geschiktste uit het rijtje. Blijf langs de kust, steek de polders over en neem een welverdiende pauze in een van de  dorpjes. Tip: Camping de Veerhoeve is een goed startpunt om deze 50-60 km lange fietstocht af te trappen. 

  Leave a comment

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Your email address will not be published

  * Required fields

  Recent articles

  Check out our blog for news and information!

  • De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   11 November 2020De mooiste WATT-routes in het westen van Nederland!

   De herfst is in volle gang en hoewel het misschien wat kouder is, is de natuur nu wel op haar best: van de prachtige verkleurde bladeren tot het herfstzonnetje - juist dit is hét moment om nog even naar buiten te trekken voordat de winter begint. En genieten van het najaar, dat doe je natuurlijk op een WATT e-bike. Dus, spring op je (nieuwe) elektrische fiets van WATT en maak een fietsritje in de natuur, waar je met 25 km per uur net wat meer ziet in een kortere tijd.

  • Win een WATT bij SJEES

   01 October 2020Win een WATT bij SJEES

   Het Brabantse SJEES Magazine geeft een WATT MONTREAL weg onder haar trouwe lezers.

  • WATT in Parijs

   18 July 2020WATT in Parijs

   WATT slaat haar vleugels uit in Frankrijk. Samen met het Franse Beastybike.com introduceert WATT haar fietsen in Parijs, Tour en Bordeaux.

  • Bright.nl: Deze e-bike biedt veel waar voor je geld

   10 October 2019Bright.nl: Deze e-bike biedt veel waar voor je geld

   Elektrische fietsen zijn in trek, maar stijlvolle e-bikes met de accu verwerkt in het frame zijn vaak nog vrij prijzig. De e-bike van WATT is wel redelijk betaalbaar. Maar hoe goed is ie? Bright stapt op de WATT e-bike.

  • Nieuw: Gespreid betalen met SprayPay

   12 December 2018Nieuw: Gespreid betalen met SprayPay

   Vanaf nu kun je WATT betalen in maandelijkse termijnen met SprayPay.

  • 2de ronde crowdfunding

   12 December 20182de ronde crowdfunding

   2de ronden crowdfunding via Collin Crowdfund succesvol afgerond

  • WATT bij Alexander Roodfeld in Dordrecht

   24 October 2018WATT bij Alexander Roodfeld in Dordrecht

   Vanaf nu kun je de WATT Modellen bewonderen bij Alexander Roodfeld Herenmode in Dordrecht

  • L'Hirondelle Bike Shop in Meppel is WATT service punt

   05 July 2018L'Hirondelle Bike Shop in Meppel is WATT service punt

   Stapje voor stapje breidt WATT Fietsen uit met nieuwe service punten. Vanaf vandaag is L'Hirondelle Bike Shop in Meppel een WATT Servicepunt. Ook weer zo'n parel van een fietsenwinkel. Wat zijn wij trots dat we daar mogen staan.

  • Lancering WATT op FietsFiesta 2018

   26 May 2018Lancering WATT op FietsFiesta 2018

   Donderdag 31 mei aanstaande, tijdens de Bredase FietsFiesta, zal wethouder Nico Sommen van Baarle-Nassau de eerste meters maken op de WATT Fiets op PIER15 aan de Veilingkade 12 in Breda.

  • COLLIN CROWDFUND SUCCESSFUL COMPLETED

   19 April 2018COLLIN CROWDFUND SUCCESSFUL COMPLETED

  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »