12 December 2018

Nieuw: Gespreid betalen met SprayPay

Nieuw: Gespreid betalen met SprayPay

    Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-. Als je gespreid wil betalen kies dan tijdens het bestellen voor de betaalmethode "gespreid betalen tot 36 maanden". Als je hiervoor kiest word je doorgeleid naar de website van SprayPay.

    SprayPay

    Op de site van SprayPay kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. De keuze bestaat uit: 12,18, 24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

     

    Om via SprayPay te kunnen betalen doorloop je de volgende stappen:

    • Inkomsten / lasten toets

    • Identificatie met behulp van IDIN

    • Overeenkomst digitaal accepteren

    • Ondertekening automatische incasso

     

    Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Je krijgt dan direct te horen of gespreid betalen mogelijk is.

    Als de aanvraag volledig is afgerond en goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

    Vervolgens wordt je teruggeleid naar de website van WATT.

     

    Comments
    Frans Nomden
    28 May 2019
    Hoi Marja, We zijn tijdelijk gestopt met het aanbieden van het betalen in termijnen. We verwachten dit in de toekomst wel weer aan te bieden, echter niet meer dit seizoen.
    Marja Bakker
    27 Apr 2019
    Beste, ik probeer om deze termijnbetaling in te vullen bij Watt fietsen maar er is geen mogelijkheid om dit in te vullen bij de betaalmethode. De site zelf geeft ook aan dat gespreid betalen niet mogelijk is. Hoe werkt dit dan wel volgens u ?<br />
    Ik hoor het heel graag
    Leave a comment