WATT BESTE KOOP! Uit voorraad leverbaar binnen 10 dagen Make it mine

  Verzekering

  €96,00 Incl. tax(of betaal 3 x €32,00)

  Verzekering

  Verzekering

  €96,00 Incl. tax

  Fietsen zonder zorgen

  Wij verzekeren uw fiets het hele jaar door voor een maximale periode van 3 jaar. Dit is een verzekering die alleen bestemd is voor uw WATT fiets. De verzekering is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar, die officieel in Nederland verblijven.

  Het is bedoeld voor privégebruik en commerciële doeleinden (bv. koeriers, enz.)

  [BLOCK]

  [SUBSPLIT]

  Altijd goed verzekerd.

  • Als uw fiets wordt gestolen, vergoeden wij. Wij vergoeden ook de schade als deze het gevolg is van een poging tot diefstal.
  • Uw fiets is gedekt tegen schade als gevolg van ongeval, vandalisme, overstroming, brand en andere externe oorzaken. Wij vergoeden de kosten van reparaties na toepassing van de eigen risico.

  [BLOCK]

  [SUBSPLIT]

  Eenvoudig en snel!

  Uw fiets is gedekt tegen schade als gevolg van ongeval, vandalisme, overstroming, brand en andere externe oorzaken. Wij vergoeden de kosten van reparaties na toepassing van de eigen risico.

  [BLOCK]

  Wettelijke vermeldingen

  Deze pagina is een samenvatting van uw verzekering, raadpleeg de algemene voorwaarden voor volledige informatie over uw dekking.
  • De verzekering wordt beheerd door QOVER NV een onafhankelijke verzekeringsagent geautoriseerd en gereguleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA - BELGIË - registratienummer 0650.939.878). Hoofdzetel: Handelsstraat 31 - 1000 Brussel – België. Qover is gerechtigd om in Nederland verzekeringsdistributiediensten te leveren op grond van het vrij verrichten van diensten.
  • De diefstal en materiële schade waarborgen worden onderschreven Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij nv, naar Nederlands recht, gerechtigd om Belgische risico’s te verzekeren, verzekeringsmaatschappij ingeschreven in België onder het codenummer 2925. Vennootschapszetel: Prinses Beatrixlaan 35, 2595 AK Den Haag, Nederland – Handelsregisternummer 27023707, onder toezicht van de Nederlandsche Bank.
  • De fietsverzekering is een schadeverzekeringsproduct van tak 3 voor de diefstal en materiële schade waarborg en tak 18 voor de bijstand.
  • Dit verzekeringscontract wordt afgesloten voor een periode van één jaar. Het contract wordt maximaal tweemaal stilzwijgend voor een bijkomend periode van één jaar verlengd.
  • Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Nederlandse recht.

  [BLOCK]

  Heb je vragen?
  Wij zijn er voor je

  [SUBSPLIT]

  • [info]
  • [terms]
  • [privacy]
  • [complaint]
  • [conflicts]

   Order your accessories here? carefully selected for WATT bikes

   You will receive a track & trace code by email to follow your package.

   Let customers speak for us

   There are no experiences shared yet about the Verzekering

   Want to share your experience about the Verzekering?? Add your review

    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »